Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z kracowa

Jak ruchliwe są wasze maluszki 22 tydzien ciazy

Polecane posty

Gość mama z kracowa

Jak czesto ruszaja sie maluszki? u mnie czasem rusza sie bez rzerwy przez pol godzinki a czasem caly dzien wcale nie daje znaku ze tam jest A jak to jest z ruchami kiedy moze zaczac je wyczuwac partner?

U mnie jest podobnie jak u Ciebie,jestem w 20 tyg i po przyłożeniu ręki czuć jak się rusza:)i mąż już też poczuł w szczególnosci wieczorem kiedy leże na plecach:)

Gość mama z kracowa
uczucie przecudowne jak maly sie rusza:) czasami jak siedze tak jak teraz przy komputerze to tak jakbym go uciskala, wtedy maly sie rozpycha jakby dawal znac zeby usiasc inaczej;) Moj maz na razie nie czuje go, mimo ze czasem wyraznie sie wierci szczegolnie wlasnie wieczorem jak leze na boku, moze malo cierpliwy jest:) Masz tez wrazenie ,ze dziecko jest strasznie nisko, szczerze powiem ,ze myslalam ,ze dzidzius rosnie sobie wyzej,a on jest tuz nad spojeniem lonowym

Gość Panikara jakich mało
A czy macie dni kiedy nie czujecie ruchów, albo nie czujecie przez dłuższy czas? Ja tak miałam wczoraj i się przestraszyłam, ale na szczęście po południu poczułam :) Mój malec jeszcze bardzo delikatnie daje o sobie znać, najczęściej nisko tak jak piszesz, ale nieraz i troszke wyzej, poniżej pępka Mąż jeszcze nie czuje

To że czuję ruchy jest dla mnie cudowne, ale samo uczucie...hmm...dziwne :)

Dziewczyny to jest normalne ze raz cisza,a raz wariuje na maxa:) No a co do ruchów to zgadza sie bo niekiedy je czuje nad spojeniem a nie kiedy tuz koło pępka:)i co do siedzenia przy laptopie to tez mam wrazenie ze niekiedy sie wierci bo ma za mało miejsca,staram sie wtedy chwilke pochodzić:)a co dopiero bedzie później jak bobaski podrosną:)

Asiula tak spojrzałam w stopkę i ja mam termin na 20 lipca :) Chyba kiedys nawet pisałyśmy ze sobą, że właśnie różni nas kilka dni Ja wiem że cały dzień nie będzie wariował, ale mógłby uspokoić mamusie raz na jakis czas :)

Gość mama z kracowa
ja mam termin na 5 lipca czasami rano jak wstane to mam takie uczucie ciążenia pozniej ze tak powiem sie rozchodzi i jest dobrze:) ruchy czasami są bardzo intensywne jak nieraz kopnie to az mi noga podskoczy bo niewiem co sie stalo:)

No to u mnie tak intensywnych ruchów jeszcze nie ma, raz tylko poczułam porządnie jak się przemieszcza :) Ale między nami jest przeszło dwa tygodnie różnicy

Gość magda999999999999999999
Jestem w 23 tygodniu i nie ma dnia abym nie czuła ruchów synka, kopie jak szalony. Szczególnie rano wieczorem i po posiłkach.