Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria41

Jestem prostytutka,mecze sie psychicznie

Polecane posty

Gość Daria41
NIe jestem jednorazowka, nie zamierzam robic czegos,na co nie mam ochoty,tzn zaden full service,a popyt jest tak czy inaczej,chodzilo mi raczej o to,ze nie az tak duzy jak byl ponoc kiedys i nieraz rzeczywiscie jest ciezko.

Gość afrodyta654
Za podniete sie placi.

Gość a napisz ilu miałaś afrodyto
ile

Czy to wazne ilu miala kientow! 1000 czy 2000, to i tak bez roznicy.Najgorsze jest chyba to , ze trzba sie godzic na sex z kazdym, ktory jest chetny i placi i jeszcze trzeba udawac zainteresowanie.To jest wlasnie tragiczne i tego nie moge zrozumiec,Bo jesli ktos sie podoba, to jeszcze jeszcze ale tak!!!Ja na ten przyklad nie wyobrazm sobie zebym mial sie przesypiac z kazdym babskiem jaki sie nawinie i jest chetna!!!

Gość afrodyta654
Chcesz numer konta??

Gość a napisz ilu miałaś afrodyto
napisz

Gość Karol367
W Niemczech bez arbaitselaubnis nie dostaniesz zadnego socjala ani kindergeld, zapomnij

55 lat, to chyba by musiala doplacac do tego zeby ktos ja chcial bzyknac!W Warszawi pod Polonia stoja takie , ale licza tylko na jakiegos pijaka, ktorego mozna okrasc!

Gość Karol367
To bys sie zdziwil, mlode to juz przezytek tutaj, najlepiej zarabiaja babki od 40 do 60, wyciagaja dopel tego co mlode

Czy to wazen ilu miala,doopa nie mydlo nie zmydli sie:):)A moze sa gdziesz jakies szkolenia,jak zostac najlepsza prostytutka...sprobuj ,moze wtedy zacznie sie ruch w interesie :):):):):):):):):):):)

Gość Daria41
Myslalam o tym zeby otworzyc szkole dla prostytutek, jestem w tym dobra, pomysle o tym, dzieki za pomysl

Gość Gosia687
Hej, podaj schemat obciagania fiuta, a w ktora strone najlepiej nogi rozlozyc............otworz szkole chetnie sie zapisze

Gość Gosia687
Hej, nie robie konkurencji, dopiero zaczynam a widze ze Daria taka doswiadczona mimo ze od roku ponoc pracuje.................warto sie cos nauczyc od profesjonalistki..........juhuuuuu bede najlepsza w calej Europie

Gość Daria41
Nie badz cyniczna,nigdzie nie napisalam,ze jestem doswiadczona,ani tym bardziej profesjonalistka,mialam na mysli to,ze popyt na uslugi seksualne zawsze bedzie,bez wzgledu na wiek dziewczyny i jej serwis.To,jak ona na tym wyjdzie,zalety juz od jej podejscia.

Gość Gosia687
Widocznie masz chujowe podejscie skoro nie masz na mieszkanie

Gość profesjonalistazzz
Ludzie, nie ma na mieszkanie, ale na perfum jest, z tego co zrozumialem dziecko pozywa coco chanel.................tez bym tak chcial, cale zycie na obrotach

Gosia687 w szkole to tylko polizesz jet profesji,praktyka uczyni Cie mistrzynia:) Daria 41... najstarszy zawod swiata.Jestes najlepsza z najlpeszych ,sprzedajesz ,klienci placa,a Ty ciadle masz to (roznica jest w tym ze z czasem stajnie sie rozlechlana klabzdziora). Sex jest jak narkotyk,placi sie za niego,upokaza,nie mozan bez niego zyc i rowniez sie zabija.

Gość anielica diablica
do Autorki, wiesz nie znam w pelni twojej sytuacji, ale nie rozumiem takich kobiet jak ty, szczerze mowiac wolalbym glodowac lub prosic obcych o jedzenie niz chodzic do lozka za kase, wiele razy bylam w ciezkiej sytuacji ale nigdy na mysl mi nie przyszlo robic takie rzeczy dla kasy,wiem ze czasy sa ciezkie ale mozna robic wiele rzecz niektore nawet jednoczesnie-mozna rozdawac ulotki zajmowac sie ludzmi starszymi lub dziecmi sprzatac pracowac na kasie w hipermarkecie lub jako przedstawiciel handlowy(wymagania na ogol to zaledwie wyksztalcenie srednie i dyspozycyjnosc)mozna rozdawac gazety darmowe na ulicy takie jak metro i inne na jedzenie bys zarobila i na jakies oplaty tez mozna sie do gminy zwrocic o zapomoge nawet daja talony do sklepow spozywczych mozna chodzic na obiady do karitasu codziennie stoja tam ludzie po obiad ciuchy mozesz kupowac dla siebie i dziecka w lumpeksie za grosze sama sie ubieram w lumpeksie i zawsze ladnie wygladam za male pieniadze jest mnostwo rozwiazan ty wbralas najprostsze i najgorsze :/nigdy nie wrocisz do rownowagi psychicznej po takiej pracy tego badz pewna jak kobieta moze tak nie szanowac swojego ciala brak slow :/

Daria41... napisz nam (umieramy z ciekawosci) jakich klientow ,pacjentow i innych gachow przyjmujesz??Nie brzydzisz sie pozniej samej siebie??

Gość Daria41
Wlasnie napisalam ze nie jestem doswiadczona

Gość taki przyjazny ten top
dzifki zarejestrowane mają obowiązek raz w miesiącu oddać krew,ty pewnie na czarno pracujesz to przynajmniej zbadaj się żebyś syfu do kraju nie przywiozła ,jak pomyślę że miałabym trzymać poręcz w autobusie po kimś kto przed chwilą fiuta z kiłą w dłoni miał to już mnie dłonie swędzą:O

Rok czasu pracujesz i nie masz doswiadczenia,co Ty robisz ?No widac efekty..male zarobki ,w biznesie zastoj,klientow brak.Po roku czasu ,juz powinnas miec dyplom i tytul:):):)

Gość Daria41
Do Anielicy..Mialam w Polsce faceta alkoholika i tyrana mam malutkie dziecko i przyjechalam do niemiec tu okazalo sie ze zadnej pomocy socjalnej nie dostane a dziecko musi cos jesc i gdzies mieszkac, legalnie tu jeszcze nie mozemy pracowac a musialam szybko podjac jakies kroki. Do ugg klientow mam tylko niemcow z turkami i innymi narodowosciami nie mam nic wspolnego, niestety zycie zmusilo mnie do takiego kroku

Gość Daria41
Tutaj sie nic nie rejestruje to nie te czasy, i zadnej krwi sie nie oddaje, chyba nie masz pojecia o tym wszystkim, i nie pracuje na czarno place podatki a kily nie mam, moze dla ciebie to bol

Gość Daria41
Do ugg..... na dyplom za wczesnie, a magistra juz mam, praktyka czyni mistrza

Gość profesjonalistazzz
Kupilas dzisiaj dziecku perfum do jedzenia????

Nie pindol malutka,ze zycie Cie zmusilo,ja tez nie mialam lekko,male dziecko itd.Dalam rade,ale nigdy nie przyszlo mi do glowy,zebym pracowala w tej profesji.Lubisz to,masz i dlatego to robisz.Czy zastanawialas sie nad przyszloscia?? Co bedzie ,kiedy Twoj synek sie dowie,ze mama jego pracowala jako prostytutka?? Bedzie bardzo dumny z mamusi.

Gość Daria41
Nie mam synka, mam coreczke, wg ciebie co mialam dziecku dac jesc, a w polsce nie mial mi kto zywcem z dzieckiem zostac, moze ty mialas szczescie to zazdroszcze