Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crunspisowa

TANIE SPOSOBY NA URODE- DZIEWCZYNY POWYMIENIAJMY SIE TRIKAMI!

Polecane posty

Gość crunspisowa

moje: 1) przemywanie twarzy zimną wodą- ujędrnia to cerę,ożywia spojrzenie, cera lepiej wygląda 2) stosowanie wazeliny jako kremu pod oczy - to mójsposób , poniewaz wszelkie kremy mnie uczulaja 3) olejek rycynowy na rzęsy i brwi- wzmacnia to je 4) masaż ust szczoteczka do zebów- sprawia,ze usta sa lepiej ukrwione, wygladaja na pełniejsze 5) ostatnie płukanie włosów zimną wodą- zamyka to łuski włosa i supr się błyszczą A Wy jakie macie sposoby?

Gość 5645546532
masaż spermom

Gość jasl;d;kd-
- płukanie włosów woda z octem fajnie sie błyszczą -przemywanie twarzy rumiankiem skóra staje sie delikatna -maść cynkowa na wypryski szybciej staja sie niewidoczne Tyle na razie jak mi cos przyjdzie do glowy jeszcze to napiszę

Gość crunspisowa
jako wspanaiy sposób na oczyszczenie orgaznimu polecam lewatywe ktora osiem razy dziennie wykonuje moj skarbek peryskopem mojego tate:)

1. peeling z kawy z domieszką balsamu, lub sól z odrobiną wody 2. miód na zeschnięte usta 3. piwo na lepsze trzymanie się loków 4. kefir na poparzenia słoneczne 5. cytryna na odciski

Maseczka z jogurtu naturalnego a czasem dodać potłuczone ze dwie tabletki aspiryny - super na trądzik Maseczka z płatków owsianych- niczym peeling cera super maseczka z cynamonu- zwilżyć twarz, delikatnie popruszyc cynamonem- UWAGA- bardzo piecze pali wrecz twarz, trzymać z 15 minut- potem spłukać i twarz jest czerwona jakieś pół godziny lecz to mija i cera się odwdzięcza- do cery tłustej zaraz dopiszę

Gość crunspisowa
ja znam jeszcze: -torebki czarnej lub zieielonej herbaty na zmeczone powieki -przemywanie twarzy naparem z szałwii

maść z wit A- na suche sperzchnięte pięty maść z wit A na suche zniszczone końcówki włosów na ciało peeling z cukru lub soli ocet jabłkowy rozcieńczony jako tonik do cery tłustej maseczka z cebuli rozgniecionej- śmierdzi wiadomo ale dolewa się trochę mleka i mąki ziemniaczanej i trzymać z 20 minut- sera super

Gość boooooooooom
miód na usta ;)

Gość tanie to nie uzywanie duzo
kosmetyków! odkąd zaczęłam myć twarz wodą z mydłem a nie tonikami, mleczkami i żelami to na twarzy nie miałam ani jednego wyprysku i tak od 3 lat :) po umyciu nakładam krem dermosan (koszt 7zl w aptece) do suchej skóry i tyle :) do mycia ciała żel pod prysznic palmolive i balsam raz na tydzien jak mi się chce i tyle :) a wcześniej mnóstwo balsamów, każdy inny ujędrniający, nawilżający, odżywczy itp. Szampon do włosów najtańszy z barwy z czarnej rzepy, odżywek nie używam, jedynie raz w tygodniu maskę wax i teraz moje włosy odżyły i są w idealnym stanie, nie wypadają, nie rozdwajają się, pięknie błyszcza :) tak więc minimum kosmetykow

Gość boooooooooom
peeling z fusów kawy na cellulit

Gość dżjordżjo banani
sen, spać, wyspać się

Na dłonie - podgrzany olejek rycynowy z cytryną - nigdy mi się nie chce tego robić ale wiem, że odżywia- polecam jednak odżywkę Nailtek xtra - jest na allegro za ok 20 pare zł- stosuje już 3 tydzień i w końcu paznokcie mi urosły- bo miałam tak tragiczne, że wstyd plus pilnik szklany ok 10 zł też na allegro SPOSÓB NA BIAŁE ZĄBKI- nie stosować za często ale przed jakimś wyjściem jak komuś zależy- do mycia posypać szczoteczkę solą- miałką

Gość boooooooooom
tej wody octem nie wolno uzywac do farbowanych - bo wyplukuje.

na białe zęby również węgiel ( ten na rozstrój żołądka ) rozgryźć i szczotkować nim zęby, ale też nie za często

dokładnie. Ja też zrezygnowałam z wielu kosmetyków - a teraz byłam w szpitalu i tam myłam twarz raz dziennie prowizorycznie wodą i resztką mojego żelu - a mam akurat taki bio - z 3 składników - plus krem pielegnacyjny Hipp dla dzieci- zero makijażu i cera odżyła byłam w szoku, że mogę tak ładnie wyglądać bez niczego i teraz nawet nie maluję rzęs

Nie dlaczego :) Własnie nie dawno się dowiedziałam przy roztroju żoładka że kiedyś tak się robiło :) Też nie mogłam w to uwierzyć tym bardzej że jest to czarna tabletka :)

ja jeszcze słyszałam o sodzie oczyszczonej - chyba jest najlepsza gdyż nie zdziera szkliwa

Gość boooooooooom
tak to prawda:)

Gość boooooooooom
tylko nigdy nie próbujcie sodą!! NEVER. Ja sobie przez 10 minut szorowałam tym zęby a podwieczór mi się odłamała 6. Wątpie żeby to zbieg okoliczności bo miałam wtedy strasznie wyniszczone zęby.

Gość tanie to nie uzywanie duzo
też czytałam o tym węglu ale nie bardzo wiem co to jest? :p to jest Rapahochlin?

Carbo Madicinalis VP , węgiel leczniczy, ale wytarczy że powiesz to drugie :) kosztuje 6 zł, jest słodka więc jak coś to dacie radę :P

A najlepiej to nie wybielać zębów i to niczym, bo potem tylko nadrważliwość, choroby dziąseł... stąd te wszystkie pasty teraz popularne. aha i zero solarki - kiedyś chodziłam ale zmądrzałam i nie chodzę od półtora roku - i wcale nie jestem taka blada jak myślałam- skóra jest głądka, zdrowa i bardzo mi się podoba taki jasny kolorek.