Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kunzitte Sammmana

Czy uwazacie ze kasjerka w Tesco czy Biedronce to nizina spoleczna?

Polecane posty

Gość Kunzitte Sammmana

Wrecz depresja mozna powiedziec. Takie osoby powinny byc sterylizowane jak psy aby sie wiecej nie mnozyly

Gość nieświeży Marian
depresja - to dobre słowo :)

Gość jestem w 27 tc
nie dla mnie kasjer to nie nizina spoleczna a czemu by miala nia byc? skoro pracuje zarabia odprowadza podatki ?praca jak kazda inna , jedna lepsza ruga gorsza

Gość boooooooooom
obyś kiedyś w tej biedronce nie robił patafianie.

Gość taaaa...........
-100/10

Gość rozsądek górą!
nie zgadzam się w 100% z tą tezą. często kasjerki z Biedronki pracują tam z konieczności, a są po studiach czy wracają do pracy po opiece nad dziećmi.mi. a prawdziwa nizina społeczna siedzi w domu przed tv i kompem i nic nie robi, tylko zbiera zasiłek od UP. a Samą pracą się nie pohańbi. A Biedronkę odwiedzi co najwyżej by kupić tanie wino czy piwo VIP.

Gość Kunzitte Sammmana
też kiedyś siedziałam na kasie, ale awansowałam na z-cę kierownika magazynu, mówią do mnie: pani kierowniczko

Gość psoajshd
moja mama pracuje w biedronce. a ja w banku. dzieki ze uwazasz ze powinny byc sterylizowane

Gość asdfgy689
Po 1 : żadna prac nie hańbi ! Po 2 : zdziwiłabyś się ile można czasem zarobić na takiej kasie Po 3 : praca jak każda inna Po 4 : przynajmniej pracują a nie siedzą na kafe Niziną społeczną jesteś Ty ponieważ piszesz to co piszesz.Przez takich właśnie jak Ty źle mi się w tej Polsce żyje.

Gość ...małolatka...
Ja pracuję na pół etatu w Biedronce i wcale nie narzekam :) Dodam, że nie muszę pracować, bo się uczę, ale fajnie jest zarabiać na siebie. I zawsze jest co wpisać w CV po szkole, a nie tylko praktykę.

Gość nie widze roznicy
miedzy kasjerka w biedronce, tesco, monari, Lee czy Zarze, a takze nie widze roznicy miedzy nimi a pracownica biurowa, sprzedawca obwoznym czy tez liczykrupa w banku 😴

Gość xcvbnghmj
trzeba byc prawdziwym debilem zeby zakladac takie topiki.Normalny zawód!Dlaczego nie czepiasz sie kurew z ulic?boze co za zeszmacony z ciebie człowiek..żal..

Gość Kunzitte Sammmana
moja stara zawsze sie przebiera za biedronke i chce starego tarpać za gucia