Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CyjankaCC

Brzydko to wygląda, czy ok? zdjęcie.

Polecane posty

Gość ehhhhhe
bardzo brzydko

Gość jhvclhvl
wiocha

Gość CyjankaCC
z czym wiocha? przecież to nie moja wina, że mam taką budowe i widac mi żebra

Gość CyjankaCC
up.

Ale, że co to ma być ?? Zdjęcie tzytzków i tzipki, wtedy ocenimy 🖐️

Gość CyjankaCC
Lewatyw a co w życiu cycków nie widziałeś? współczuje. pytam, czy brzydko wygląda to, ze wystają mi żebra na klatce, bo moja mama mówi że to strasznie wygląda i żebym nie zakładała bluzek z dekoltem

Gość sensacji szukasz czy co
ale o co chodzi?

Gość czerwony kalosz
Takie pierdoły mogą komentować ludzie,którym źle ze swoim ciałem. Twoja mama jest gruba? Bo nalewka jest.

Mam to samo ;) Kiedyś z koleżankami gadałyśmy o swoim wyglądzie o tym co nam się najbardziej w sobie nie podoba - ja wymieniłam właśnie te kości - koleżanki popukały mnie w głowę bo jak może mi się to nie podobać i że zazdroszczą mi tego :O Mi osobiście strasznie się to nie podoba i uważam że to bardzo brzydko wygląda

Wystają ci żebra na klacie, a dekolt pokazujesz ?? To coś masz nie halo z głową 🖐️

Gość chodzi lisek
też mam takie, mam masywny dół i chudą górę, ale mam to w nosie. komentarzami zakompleksionych i mniej zgrabnych się nie przejmuję.

Gość jak dla mnie to jest fajne
taki dowod ze jestes szczupla

Wygląda normalnie,więc zero stresu:) jesteś szczupła i już, taka Twoja uroda. Ciekawe skąd w ludziach tyle jadu...:/

Gość yuiuiuiuuiuiuiuiuiuuyyuyy
wygląda to jakby ci ktos włozył palce pod skóre

Gość CyjankaCC
Obojczyki są na górze a niżej są żebra, które też wystają. na zdjeciu może aż tak bardzo nie widac ale na zywo mam cały dekolt w krate

Gość jgv gjbv
też masz problem. 90% bab na kafeterii chciałoby mieć taki. tutaj same grube z tyłkiem niewiele ponad krawężnikiem.

Gość tyrmkyhrm yrdhmymd
też tak mam,i zamiast eksponować mały biust i kości,to nosze sukienki,tuniki bez dekoldu ale za to z gołymi plecami.i wygląda to swietnie.mama ma racje bo nie za dobrze wyglądamy z dekoldem,ponieważ wystające kości nie są zbyt pociągające .no ale ja znalazłam sposób na zamaskowanie tego,właśnie eksponowanie pleców to jest to przy takiej budowie;)

Ja nienawidzę ciuchów pod szyje, z dekoltem okrągłym itp. Ubieram ciągle tzw. "serki" i w dupie to mam czy będę dla kogoś pociągająca czy nie ;) Brzydko mi to wygląda ale jakoś specjalnie się tym nie przejmuje - nos mam duży to co mam maskę ubierać? :D I aktualnie żebra też mi bardzo widać, jak przytyłam w ciąży to żebra się schowały ale obojczyk nic a nic. W ogóle to ja jak odpowiednio się napnę to w tych dołeczkach wodę mogę przenosić :D Hahahaha zawsze jak mnie ktoś wkurzy jakimś komentarzem to mówię że śmierć mi na pustyni nie grozi ;) Trudno - nie moja wina że mam taką "brzydką" budowę. Jak Tobie to ogólnie nie przeszkadza to nie słuchaj mamy, Tobie ma być w ciuchach wygodnie

Gość blamkijifj
Czym Ty się przejmujesz? Też mi wystają obojczyki i bardzo się to innym podobało. Nie rozumiem.

Gość yyyhmyyy
hehe, trochę to męsko wygląda.

Gość dsfsghj
ubierz sie najlepiej w burke

Gość do małej blondynki
A czemu ty zawsze takie długie komentarze dajesz?

Ok nie mogę się powstrzymać... bo wiesz generalnie to ja nie zawsze daję długie komentarze. Robię tak tylko w tedy gdy biorę udział w jakiejś dyskusji - a jak sama nazwa wskazuje dyskutuje a wiec wyrażam swoje zdanie. Wyrażając swoje zdanie staram się zawsze zrobić to najdokładniej jak potrafię, staram się w swojej wypowiedzi uwzględnić powody dlaczego uważam tak a nie inaczej, czasami też po prostu nie potrafię w skrócie dobrać odpowiednich słów i nie chce żeby to co napiszę zostało zrozumiane inaczej jak chciałam żeby to odbiorca zrozumiał. Jak odpisuję na tematy gdzie ktoś pyta o jakąś pierdołę to zazwyczaj moja wypowiedź nie różni się specjalnie długością od innych wypowiedzi. Swoją drogą - widziałam dłuższe posty od swoich Ale tak ogólnie to głównym powodem i tak jest to że po prostu dużo gadam :P