Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna facetea..m...66...a

jutro mam randke..pewnie bedzie lipa bo facet jest przystojny

Polecane posty

z facetem..którego poznałam na sympatii... on do mnie zagadał jak sie okazało przypadkiem..on mnie widział i ja go tez ..bo leczył sie w mojej przychodni..zreszta sam stwierdził ze moja twarz wydawała mu sie znajoma i teraz mam stresa..ustalilismy spotkanie zanim sie okazało ze sie widzielismy facet jest dość przystojny...wysoki i pamietam ze mówiłam jak był u mnie w pracy ze całkiem, całkiem;)..ot normalny facet..raczej na zigolaka nie wyglada to jego pierwsza randka z netu...sadzac po ilości wejsc na jego profil (ok 100odsłon ) myśle ze raczej nie wyrywa wszytskich i ogólnie rzadko sie tam pojawia i powie wam ze to własnie mnie przeraza ze ejst przystojny..tacy faceci mnie oniesmielaja, poza tym od razu stwierdzam ze nie mam szans:O bo ogólnie zazwyczaj sie sotykałam z brzydalami:D ale mnie sie akurat oni podobali:D:D

no własnie sie martwie:D:D

dobrze podszywacze kocham was:*

Gość uhbuhkhklhkjhkjhkj
co to znaczy przystojny? przystojny i 100 odslon ??? to ja jestem przecietny i moze tak ledwo ledwo przystojny (takie meskie 6/10) a mialem 100 wejsc po 1 dniu.

Gość Jak przegladalam kafeterie
to powiem wam ze jest taka tendencja.. mianowicie.. sa albo wysocy albo przystojni :D kompletu nie uswiadczysz, przynajmniej ja takowego nie napotkalam..

zdjecie tam miał beznadziejne.... ale sympatyczna wiadomosc napisał na zywo zupełnie do siebie niepodobny.....na zywo 100% lepiej

to po co sie umawiasz? stres urodzie szkodzi i koło się zamyka ;) banan na twarz i baw sie spotkaniem bo to nie rozmowa o prace

Gość szczera dziewczyna111111111111
FHG..przeciez to podszywy pisza;) na ost spotkaniu stres mnie zzarł do tego 0% chemii i wyszła lipa:D:D:D za to na innym byłam wyluzowana pan tez i był sukces:D:D

Ja mam 28 lat i 10 miesiecy nie mialem nigdy dziewczyny ale nie szukam w necie. Czekam na dziewczynę ktora jest mi przeznaczona i która się pojawi

Gość upupupupupuppppp99
;)