Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex and the city

Egoisci - drobne zmiany

Polecane posty

Gość sex and the city

Mam pytanie, do tych kobiet, które są zaprawione w boju. Czy macie skuteczne sposoby, na zmianę nastawienia mężczyzny z "ja" na partnerka lub "my". Chodzi o taką zwykłą troskę, o skupianie się nie tylko na wlasnych problemach i samopoczuciu ale i partnerki. Moja przyjaciolka ma taki dylemat. Jak sa razem jest cudownie, dba o nią, otwiera drzwi, zdjemuje plasz, trzyma za reke, patrzy w oczy i opowiada jaka jest wyjatkowa. Dopytuje się, jest zainteresowany itd. Ale jak się rozstają, to on nieprzejawia troski, o to czy dojechała, jak się czuje, jak jej minal dzien. Postanowila z nim skonczyc, bo uznala ze mu nie zalezy. On stwierdzil, ze mu bardzo zalezy, ale ze ma tendecje do chodzenia wlasnymi sciezkami itd. Starałam się wymyślić jakiś sposób, by on zrozumiał, że dla niej jest ważna taka męska troskae, ale nic prócz rozstania nie przychodzi mi do głowy. Wydaje mi się, że on zawsze będzie wpatrzonym w siebie narcyzem. .. i ma35 lat. Może się mylę? http://kobietazyciemiastoisex.blogspot.com/

Gość sex and the city
a może jednak? ktoraś ma jakieś sposoby? Albo może mężczyźni mają doświadczenie z egoistycznymi kobietami? :)

Ale jak się rozstają, to on nieprzejawia troski, o to czy dojechała, jak się czuje, jak jej minal dzien. Postanowila z nim skonczyc, bo uznala ze mu nie zalezy" no niestety ale po raz kolejny powtarza sie sytuacja że kobieta musi zawalić ... nie wystarczy że jest szarmancki, miły ,pomocny ... kobieta musi wymyślić powód by utrudnic sobie życie z fajnym i dbającym o nią meżczyzną Tutaj mamy brak przejawiania troski gdy z nim nie jest gdy przy niej go nie ma ? nie będę pytał o normalność tej kobiety która zostawia takiego faceta bo to najzwyklej nie ma sensu :) odpowiedz jest oczywista

Krzychu Krawczyk to jest gość ... a sorka to Mieciu Fogg był "gość" :)

Gość powiem wam prawdę
czizas i Regres wy to pojebani jesteście

Gość powiem wam prawdę
ale z sympatią to piszę jakby kto pytał a jakby nie pytał to też dobrze

a ja i tak wole moja mamę :P co ma włosy jak ... :P czesc brumka

A propos atramentu, to uzupełniłam przed chwilą jego brak w wiecznym piórze. Sympatyczny błękit paryski. :)

brumka piorem piszesz ? wow :) czis a to nie wiedziałem :P

Gość dac sobie spokoj z takim
ja nie wiem ze tez kobiety musza byc takie durnowate jest tylu facetow mozna przebierac jak w ulegalkach mialam doczynienia z takimi facetami o jakich piszesz nic nie da sie z tym zorbic no jedynie jakas terapia u psychologa ale oni sa tak zapatrzeni w siebie ze na zadna terapie nie pojda bo oni sa super kopnac w dupe i tyle jak tak zrobilam i mam teraz meza do ktorego nie moge miec zadnych zastrezen trzeba tylko poszukac tego wlasciwego a zgnile jaja odrzucac a jak napisals ze ma 35 lat to tym bardziej juz nic nie da sie zorbic poczytaj sobie o podstarzalych narcyzach przejdz sie do psychologa popytaj o takie przypadki to sama zobaczysz

Czizas - jesteś na dobrej drodze do tego, żebym Ci miłość wyznała. :D Piórem piszę i owszem. A nawet dwoma. :D Jedno jest do rzeczy ważnych, drugie codziennych. :D Obydwa mają klasyczne pompki. :D Takie lubię najbardziej. :D

mialam doczynienia z takimi facetami o jakich piszesz" czyli nie dzwonił 8 razy dziennie i nie wypytywał co u ciebie? i jak leci? faktycznie miał szczęscie że go opuściłaś :)

Gość dac sobie spokoj z takim
Regres spadaj chlopie nikt z toba nie bedzie dyskutowal i nie osmieszaj sie takimi durtnowatymi pytaniami i tekstami

Terapia u psychologa, ponieważ facet nie dzwoni? Ależ, miejcie litość. :D

Brum ostatnio robilam klasyczne pompki i teraz mnie boli tu i owdzie, wiec nie wiem czy to dobrze :)

niesamowite faceci w roli egoistow krwiopijcow i kobiety ktore z tego powodu sie leczą

Z takich klasycznych - to najwyżej jedną zrobię. Może pół drugiej. Nie sprawdzam na wszelki wypadek, żeby nie bolało. :D

Gość Dektarion
Facet w swoim czasie zajmuje się swoimi sprawami, może ma powód, może nie traci czasu, a kobiety same nie widzą jak przyzwyczajone mnogością adoratorów skupiają się na sobie. Potem jak trafią wartościowego mężczyznę to głupieją zamiast to docenić. Prawda jest taka, że kobiety nie mogą przebierać ja w ulęgałkach, bo wartościowego męskiego towaru jest niewiele inaczej owa koleżanka miałaby już innego faceta. :)

Gość disel
ja mam sposob,poprstu takigo egoiste trzeba kopnac w dupe,i szukac dalej az znajdzie sie brylancik

i nie osmieszaj sie takimi durtnowatymi pytaniami i tekstami " ale to nie ja żegnam kogoś bo ten ktoś nie zadzwonił wieczorem i nie spytał " jak sie masz" ? :)

Czizas, Ty robisz to specjalnie. :D Proszę Cie nie pisz nic na temat rośnięcia. :D Bo mnie się niestety kojarzy.