Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nunieczkaaa

po jakim czasie??

Polecane posty

Gość nunieczkaaa

hej mam pytanko po jakim czasie spotykania sie ze swoim chlopakiem chcial was przedstawic swoim rodzicom?? tak pytam z ciekawosci bo ja z moim jestem od paru miesiecy i nic nie skalani go do tego zeby mnie przedstawic i nei wiem co o tym myslec:P

Gość po 3 tygodniach przedstawil
mnie sowim rodzicom po miesiacu pierwszy nasz sex po roku zareczyny po 2,5 roku od poznania slub pozdrawiam

Gość nunieczkaaa
no to gratuluje :) to ja chyba nie jestem ta jego jedyna:(

Gość nunieczkaaa
nie wiem co mam myslec ja nie napieram wogole bo stwierdzam ze przyjdzie na to czas ale on wogole o tym ne wspomina ostatnio zaproponowal mi zebym z nim zamieszkala ale jak to tak ani nie znam rodzicow ani on moich co by sobnie pomysleli :( a powiem zes trasznie bym chciala byc z nim na codzien

Gość niunieczkaaaa
i nikt sienie odezwal???:(

no i chyba mnie nigdy nie przedstawi:( dupek jeden wczoraj to sie wogole do mnie nie odezwal a jak komus zalezy to chyba zapytalby chociaz czy zyje nic go nie interesuje:( palakc mi sie chce normalnie a ja sie zakochalam w nim glupia:((

Gość Doti:)
Sadze ze pół roku wystarczy ja mialam troche inna sytuacje i poznalam troche wczesniej

no ja jestem z moim pol roku dodam ze to zwiazek na odleglosc widujemy sie raz na tydzien czasami raz na dwa tyg zalezy jak z czasem ale on ani slowem nie wspomina o tym zeby mnie poznac z rodzicami a ja sie narzucac niechce ;/ to nie o to chodzi ze to takie istotne i wogole ale o sam fakt ze w tym momencie ja tak naprawde nie wiem czy mu wogole na mnie zalezy:( nigdy nie powiedzial tak naprawde co do mnieczuje nigdy!!:( a i odzywa sie jak tylko musi jesli ja nic nie napisze to on nawet nie napisze glupiego smsa czy wogole zyje a o dzwonieniu do swojej dziewczyny to juz wogole nie wspomne:( jest mi z tym zle jak cholera czuje sie wykorzystana