Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lauraaaaaaa222222222222222222

Dlaczego dziewczyny takie są?

Polecane posty

że jak jakiś facet powie komplement przy nich innej dziewczynie to aż się w środku gotują z zazdrości? bo widzę to po nich.. raz byłam na wakacjach w grecji z taka jedna dziewczyną . Ona też jest ładna ,ale jest brunetka i rzadko ją ktoś zaczepial ,a mnie często i miala przy tym minę jakby mnie chciała zabić. albo na dyskotekach jak tańczę z facetami ,a moje koleżanki tego dnia nie lub mniej to już obrażone miny i dogryzanie np ,, ale dzisiaj faceci byli beznadziejni" albo wiele innych. Jedna franca nawet podpuściła swojego kolegę żeby mi podogryzal o czym dowiedziałam się jakis czas później. Albo ostatnio taka jedna mi pozyczyła bluzkę i powiedziala ,, ale ci ładnie w tej mojej bluzeczce ,a ty nigdy sie nie potrafisz wyeksponować " a jeden chłopak,, w ogóle jest ładna to we wszystkim jej ladnie" to ona zamilkła i już ta zazdrosna mina.. Niektóre są życzliwe i wręcz chwalą ,że jestem ładna ,ale te naprawdę życzlwe zdarzaja sie rzadko. Albo ostatnio rodzina przyjechała której dawno nie widziałam.z ładnych pare lat. I ciotka stwierdziła ,, nic się nie zmieniłaś" (wtedy wyglądałam o wiele gorzej" a jej córka ,,a moim zdaniem bardzo się zmieniłaś " i obie z babcią stwierdziły ,że wyładniałam to ciotka nic się nie odezwała tylko zrobila krzywą minę Dlaczego kobiety są takie zawistne?

no dobra zazdrość :D ale czemu piszesz,ze '' Ona też jest ładna,ale jest brunetka i rzadko ktoś ją zaczepiał '' nie kumam,to teraz wychodzi na to jakbyś była nieco zadufana w sobie.

no bo to prawda ,że rzadziej bo tam w grecji wolą blondynki tak generalne ..

Też słyszałam, że tam wolą blondynki :P Ech.. taka juz tych kobiet natura( ich bo nie wszystkie takie są :P ) Nic na to nie poradzisz:P Ciesz się, że zazdroszczą Ci urody i chłopaków :) Bo młodość niedługo przeminie i zostaną Ci zmarszczki :)

Gość jasiu smier
w Grecji wola milosc grecką

Gość edbjksbnf,
oj autorko jestes zadufana w sobie pokaz fote to ocenimy czys taka ladna hehe

Gość Imian POlski piłkarz i siłacz
Zmień koleżanki i kolegów!