Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i jak tu szukac nowej pracy?

ogloszenie o prace z UP- dziejesze!! -dzwonie rano i co? nieaktualne!

Polecane posty

Gość i jak tu szukac nowej pracy?

Szukam nowej pracy dlatego codziennie przegladam ogloszenia w internecie w gazetach i w UP. Z samego rana przed rozpoczeciem pracy wybralam sie do UP popatrzec na tablice ogloszen i bylo nowe, dzisiejsze ogloszenie, ktore pracownica UP przypinala na tablice ogloszen przy mnie! Posada recepcjonisty wymagania m.in b. dobra znajomsoc j. angielskiego, chec pracy w godzinach dziennych i nocnych, staz pracy w hotelu mile widziany - idealne ogloszenie dla mnie. Od razu zadzwonilam i co? Ogloszenie juz nieaktualne...kurde i to juz ktorys raz takie cos mnie spotyka...jak moze byc nieaktualne dzisiejsze ogloszenie? Kurcze pewnie maja swoich ludzi, ktorzy tez sa zarejestrowani w UP i pozniej ich zatrudniaja a przy okazji dostaja dofinansowanie. W poprzedniej pracy cos takiego widzialam. Szefowa zatrudnial swoja siotrzenice, ktora zarejestrowala sie w UP a rpzy okajzi dostala ok 10 tys zl na sprzet komputerowy potrzebny na jej stanowisko pracy...znieczulica!

Gość ano ciekawe ciekawe
bo to Polska wlasnie

Gość ciekawy z nosem w kawie
dlaczego nieaktualne? a czy tamta osoba która dostała pracę napewno była lepszą kandydatką niż Ty? normalnie to powinni to sprawdzić, a nie dawać posadę pierwszej lepszej - ale to pewnie znajoma ludzi z UP itd.

Gość możesz szukać
Takie życie. Nie ważne jest wykształcenie, dobrze jest mieć znajomości.

Gość po znajomości na bank
szef mojej mamy zatrudnia raz na pół roku tą samą dziewczynę w jednej ze swoich firm, potem ją zwalnia, ona się zapisuje do UP i on znów ją zatrudnia. już tyle rzeczy kupił za pieniądze z UP... nie ma to jak wykradać państwowe pieniądze. stwarza stanowisko pracy dla bezrobotnego na pół roku, potem mógłby ją wyrzucić na stałe, a 10 tys. by mu zostało na zawsze.

Znam ten ból. Albo czasami jest podany adres e-mail, piszesz, i dostajesz wiadomość zwrotną że adres był niepoprawny.

Znam ten ból. Albo czasami jest podany adres e-mail, piszesz, i dostajesz wiadomość zwrotną że adres był niepoprawny.

Gość dgbd
trzeba liczyc na siebie a UP jest po to by mieć ubezpieczenie .niestety

Gość możesz szukać
Moja mama co miesiąc chodziła do PUP i zdarzało się, że ciągle wisiały te same ogłoszenia. A na stronie www w ogóle nie weryfikują tych zgłoszeń i niewiadomo czy ktoś gdzieś został przyjęty czy może te ogłoszenia nadal są aktualne.

Gość dgbd
:D bo to jest UP czy PUP jak zwał tak zwał :D tam powinien byc napis: Bezrobotny ! radź sobie sam

skoro widzisz ze takie cos sie dzieje to nie szukaj pracy z pomoca UP jest pelno miejsc w internecie nawet gdzie mozna poszukac pracy infopraca.pl gazetapraca.pl pracuj.pl ja mialam kilka rozmow jak szukalam przez infopraca.pl a jesli szukasz jako recepcjonistka, wybierz sie po prostu np do hotelu, zostaw cv i list motywacyjny zawsze to lepsze niz tylko patrzenie na UP

Zapraszam po nowości filmowe, wszystkie odcinki polskich seriali, Na Wspólnej, M jak miłość, Klan, Na dobre i na złe, Prosto w serce, codziennie aktualizacje, Przegapiłaś odcinek, nic straconego....... http://chomikuj.pl/Filmy...2011 Polecam

Gość chyba erotyczne
na nieba .... chyba erotyczne miało być .