Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z Zasadami

Nigdy nie rusze kobiety, która dała się Murzynowi lub Arabowi

Polecane posty

Gość Facet z Zasadami

Najlepiej jakby nawet żadnego Włocha i innych nie miała ale wiadomo jakie są Polki :O Zakompleksione i rozłożenie nóg przed zagraniczniakiem to dla was awans społeczny :O Żenujące jest , że polki nie maja wogóle wstydu i rozkładają nogi przed odpowiednikami polskich dresów z bramy czyli przed murzynami bez wykształcenia bez wyglądu , dosłownie ludzkie zero . W Egipcie Polki dają też społecznym zerom Arabom z wiosek, którzy pracują za grosze w kurortach. To jest naprawde żenujące :O

Gość no wlasnie.
xD

Gość budyń malinowy
żal

Gość lubię różnorodność
Wszystkiego trzeba spróbować. Życie jest jedno. :D Co się dziwisz kobiecie, że eksperymentuje nim znajdzie właściwego?

Gość no wlasnie.
to czemu nie experymentujecie z cyganami ? :O rzygam Polkami, jesteście jakimś gównem chodzacym

Gość IMO13687
@Facet z Zasadami "(...)przed murzynami bez wykształcenia bez wyglądu , dosłownie ludzkie zero .(...)" Jak kurwa śmiesz?! Świętej pamięci Simon Mol był bardzo wykształconym przedstawicielem rasy czarnej - rzec by można inteligentny, acz delikatny bojownik o wolność, miłość i braterstwo! Wielki filozof i myśliciel naszych czasów, przez rasistów takich jak Ty, autorze niesłusznie posądzony o zarażanie wirusem HIV i bezprawnie osadzony w więzieniu!

Gość Damski Krawiec
Oj, facet... myślisz że ci się sama przyzna? Nawet jak ma błonę dziewiczą i skromnie spuszcza oczęta, to mogła obciągnąć murzynowi albo wystawić Arabowi tyłek.

Gość hahahaaaahaha
MASZ RACJE CHŁOPIE:) ja tez bym nie ruszyła zadnego brudasa co maczał w jakiejs brudnej murzynce ,arabce czy zawszonej azjatce,masakra a te polskie debile maczaja w tych zawszonych babach ile sie da!!!!!!!!!!!!!!!zygam takimi!!!!!!!!!!!!!

Gość lubię różnorodność
Ale z was rasiści. W czym gorszy obcokrajowiec od was? Nawet Włoch mu się nie podoba. :o I tak będę dalej próbować, jestem wolna i mogę mieć seks z kim chcę.

Gość byliSobieTacyCoUkradli
nigdy nie ruszę faceta, który dał kobiecie:-O