Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta_86

prawdopodobieństwo ciąży bez wytrysku

Polecane posty

Gość Aneta_86

Jakie jest prawdopodobieństwo zapłodnienia od płynu ejakulacyjnego w którym równiez są plemniki?

Gość ..Johny...Janina
prawdopodobieństwo 100 %, a co dawałaś dupy bez gumki ?

Gość dr Skrob Skrobalski
nie szukaj prawdopodobieństwa,tylko zbieraj kaskę na skrobankę,hahahaha

takie samo, jak to, że się dostanie cegłówką w łeb w drewnianym kościele. Czyli pech maksymalny, wskazana kastracja.

Gość Aneta_86
Idioci...szkoda słów...

Gość Lauraaaaaaaaaaaaaa899999999
nie wiem jakie jest prawdopodobienstwo w procentach. Na pewno mniejsze jak z wytryskiem ,ale jest to możliwe żeby tak zajść chyba ,że w gumce to nikłe

Gość AngelinaJolieeee
musiałabys miec wielkiego pecha zeby zajśc w ciążę ;) szanse sa ale niewielkie

gdzieś czytałam ,że przy takim stosunku ryzyko wynosi pare, parenaście procent ..

Gość cos tam o tym czytalem
Prawdopodobienstwo zaplodnienia plynek preejakulacyjnym jest ale jest znikome. Owszem moga sie tam znajdowac plemniki ale wcale nie musza i nawet jesli sa tam plemniki to moga nie byc w stanie zaplodnic komorki jajowej. Wystarczy poczytac w necie. W necie jest 2 wersje. 1. tak jest mozliwosc zaplodnienia bo nzjaduja sie tam plemniki 2. mozliwosc zaplodnienia jest bardzo znikoma dlatego ze plemniki sa marnej jakosci. 3 jesli gosc mial wczewsniej wytrysk pozniej wzial prysznic i doszlo do zblizenia ale nie zakonczonego wytryskiem w pochwie to mozliwosc zaplodneinia przez plyn preejakulacyjny tez jest mozliwe poniewaz plemniki z poprzedniego wytrysku dalej byly w penisie ze tak to ujme.

poza tym ogólnie wbrew pozorom zajść w ciąże nie jest tak łatwo . kobieta jest tak naprawdę płodna w pelni przez jakieś 3 dni w miesiącu. Jeżeli taki stosunek byłby w czasie tej owulacji to może jest się czego bać ,ale jeśli nie to małe prawdopodobienstwo

czyli podsumowując : są takie przypadki ciąż ,ale tak trudniej zajść

w tym płynie ejakulacyjnym, mogą być plemniczki jakieś takie wybrakowane i garbate, więc dla świętego spokoju lepiej sobie zrobić płukanko pepsi-cola...hahahaha

czy wybrakowane to nie wiadomo. Do zapłodnienia wystarczy tylko 1 plemnik w koncu. ale jest ich mniej są przerzedzone więc prawodpodobieństwo to tylko kilka kilkanaście procent

Gość brakuje mi nicka
pepsi cola to ty sobie zrob plukanke mozgu ofermo.

a ty wypij tą pepsi-cole, dziwolągu bez poczucia humoru i ślepy na dodatek, jakbyś nie widział, że zakończyłem wypowiedź hahahahah

Gość ubawpopachyyyyyyyyy
100 %, powróż z fusów i się dowiesz. Ile Ty masz lat czubku? Na biologie nie chodzilas? Idiotka to Ty jestes. Doucz się, a potem sie puszczaj.

Gość gość
Witam. Ponad tydzien temu kochałam się z chłopakiem okolo 2 dni. W pierwszy dzień dosłownie chwilke. A w kolejny jakies 20-25 minut, oczywiscie bez zabezpieczenia w pozycji na łyzeczkę najdłuzej. Zapytał mnie '' Moze przestaniemy bo nie chce miec dzidzisiua '' Pomyslalam, ze moze faktycznie sie boi ? Albo dochodził i wstydził sie do tego przyznać ? Po 5 minutach przestalismy. Czyli razem około 30 minut się kochalismy. Nie wiem jak teraz mam sie zachowac. Kochalismy sie 3 dni po moim okresie. Oczywiscie miesiaczka zawsze pojawia sie u mnie nie regularnie ale teraz nie wiem co robic. Ostatnio duzo sluzu zauwazylam, wiecej niz dotychczas. Wczesniej wystepował kilka dni, był zólty i glutowaty ale bylo go minimalnie. Teraz od tamtego zajscia czyli prawie 2 tygodnie. jest go bardzo duzo, biały, czasem kremowy i wodnisty. Jest go tyle ze wkladnki leca non stop. Proszę o jakieś informacje czy jest ryzyko ze to ciaza ? Oczywiscie nie bylo wytrysku.. Prosze o szczere i rozwazne opinie.