Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna mariolka a

Odnośnie związków bez zobowiązań!!

Polecane posty

Gość pewna mariolka a

cytuję wypowiedź z tematu o PROSTYTUTKACH z pewnej miejscowości : "Czemu panowie muszą płacić za usługi?Prościej poprosić jakąś fajną koleżankę w ramach obopólnej rozrywki.Wiosna idzie,może się zgodzi." czy faceci swoje "przyjaciółki" traktują jak darmowe prostytutki i nie mają do nich szacunku??

Gość pewna mariolka a
no ale z tej wypowiedzi na to wychodzi :O

Gość proporczyczka
tak

Gość coconutt1
pewnie że tak :O nawet gdybym była nie wiem jak zdesperowana to nie użyczę swojej pochwy byle fagasowi :O

Gość anżella
nie wszyscy,ale większość tak.. dlaczego od razu raczej przekreśla związek z taką która się na układ godzi ?? (i nie piszcie tu o swoich wyjątkach, napisałam,że nie wszyscy ,ale większość)

Gość nie ma czegos takiego jak
darmowa prostytutka Wg Słownieka prostytutka : kobieta sprzedająca usługi seksualne. Na zarabianiu na seksie prostytucja polega. Kto daje dla rozrywki lub z innych przyczyn, ale bez pieniedzy . prostytutką nie jest.

Gość pewna mariolka a
nie czepiaj się :O

Gość na tej samej zasadzie te
kobieta traktuja tych facetów, wiec z szacunkiem ( lu bez) jest remis, nie wiem w czym problem, one tez nie musza szanowac tych gosci.

Gość no prosze...
chwilunia...A jak nazwać kobietę która warunkuje bycie lub/i seks z facetem,bo musi miec kase,kupowac jej coś,stawiać,inwestowac w mieszkanie itp?Czy to jest bezinteresowne i super uczciwe?

Gość łobuss
A ja chce taki układ. To chyba najzdrowsze co mozna zrobic. niewkurwiasz sie nikt ci nierzadzi, a potrzeby seksualne sa spełnioone. zajebista sprawa