Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaaaaaaaaaaaa233333333333

Mój facet mnie szantażuje. Doraździe coś

Polecane posty

Mam faceta od 3 lat . jest chamski nie raz itd więc od pewnego czasu myślę o rozstsaniu . on o tym chyba wie bo juz mówil ,że ja go pewnie nie kocham itd. Ma klucze do mojego mieszkania tzn do stancji jakbysmy się rozstali to bym je zmieniła choc troche bym sie bala że by mnie nachodził. ale problem polega na tym ,że ( wiem ,że byłam głupia ) nie raz nas filmował podczas seksu... ma tych filmików duzo nawet nie wiem gdzie . ostatnio mnie zaczał straszyć ,że je da na internet może itd Boje sie ,ze tak zrob bo on jest zdolny do wszystkiego tak naprawde Studiuje taki kierunek ,że to by mogło bardzo zaszkodzić mojej dalszej karierze gdyby coś takiego dal na internet. studiuje prawo... Co mam robić? nie jest pewne czy wgra do sieci te filmiki ,ale przyznam ,że się troche tego boję . a już nie mogę z nim wytrzymać imyślęo rozstaniu często..

Jak dla mnie to najlepiej sposobem dowiedzieć się gdzie są te filmiki, że niby chcesz żebyście sobie razem pooglądali albo coś w tym stylu i oczywiście wykasować je.

Gość tyka
skoro studiujesz prawo to powinnas wiedziec,ze takie rzeczy sa karalne i mozesz mu spokojnie odp,ze odpowie za to jesli sie odwazy.

Mam nadzieje ,że on żartowal ,ale sami rozumiecie nie chce żeby te filmiki trafiły do sieci nawet nie tylko ze względu na studia ..Choć ze względu na studia tez.. Nie chce żeby ten człowiek mialjakoś wpłynąć na moje życie . I tak wpłynał psychicznie i to wystarczy.. nie mam nawet dostepu do jego komputera bo on go zabezpiecza hasłem ,poza tym mówil ,że zgrał te filmiki na jakas plytkę,której u niego nie znalazlam..

Gość tyka
nagraj jego grzozbe i zglos,ze cie szantazuje

wiem ,że to jest karalne i mówiłam mu o tym to się tylko śmiał

w sumie dobry pomysł z ta groźbą..lepiej mieć na niego jakiegoś haka w razie czego