Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodonidodonidodoni

zaprosiła mnie na koncert

Polecane posty

Gość dodonidodonidodoni

kobieta, o którą dość długo się staram zaprosiła mnie na koncert. Tak po prostu zaproponowała, żebyśmy się wybrali, powiedzcie mi czy to coś oznacza. Ma zadzwonić kiedy idziemy. Czy to oznacza, że może na coś liczy u mnie?

Gość sdfsafsdadfa
Liczy że zapłacisz za bilety :P

Gość kutos
pewno na koncert dody pelen wypas

Gość to znaczy, że ty jej się też
podobasz, chce zobaczyć jak się zachowujesz wsród ludzi i czy dogadasz sie z jej znajomymi.... No i czy będziesz szarmancki...

Gość dodonidodonidodoni
znajomych ma nie być, idziemy we dwójkę. Powiedziała, że zadzwoni,a jak nie zadzwoni to co?

Gość krups
tak czuję, że to będzie jakieś żygolenie studentki z akademii muzycznej i nauczyła się jakiegoś kawałka zagrać na fortepianie albo innym flecie prostym ale jej żygoleniem się nie przejmuj a popatrz na japoneczki przepięknej urody , które przyjdą na koncert żygolenia :)

Gość dodonidodonidodoni
Nie, to będzie malenczuk.

Gość krups
jednak Kamecha ma kupę racji w tym ustępie i zanim pójdziesz na to żygolenie to zrób zakupy i w aucie zostaw, jest zimno i nic się nie zepsuje a rano po koncercie zrób sobie śniadanie i niech kobieta popatrzy jak smażysz jajecznicę na boczku i do tego ogórek lub inne sałatki oraz bułki z szynką lub polędwicą a kobieta niech sobie na to wszystko popatrzy i powącha , przecież jej tabletka na przeczyszczenie powinna wystarczyć oraz trochę wody na cały dzień :)