Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Irasekk

Zarabianie w sieci, teraz możliwe.

Polecane posty

Gość Irasekk

Też w to nie wierzyłem, aż do czasu gdy spróbowałem. Praktycznie nic nie musisz robić tylko włączasz programik w którym wyświetlane są reklamy (nie musisz ich klikać). Ten nalicza punkty, a punkty wymieniane są na początku miesiąca na dolary. Dodatkowo możesz kilka razy dziennie klikać w reklamy, za bonusowe 5-10 punktów. CHCESZ DOŁĄCZYĆ TO POSTĘPUJ WEDŁUG ZASAD Krok 1 Wejdź w link http://pl.20dollars2surf.com/?ref=267228 Krok 2 Teraz pokazało Ci się okienko z napisem E MAIL W puste miejsce wpisujemy swój e mail i wciskamy przycisk "Dołącz". Krok 3 Program automatycznie przeniesie nas na stronę. Tam ściągamy programik To proste, wciskamy napis "Installez 20Dollars2Surf(1,45 Mo)" i programik się ściąga. Krok 4 Gdy już mamy ściągnięty program otwieramy go zmieniamy na język polski i klikamy "Dalej" Pojawi się nam formularz który musimy uzupełnić. Jak już to zrobimy klikamy "Dalej" Krok 5 Na nasz mail powinna już dotrzeć informacja z hasłem które należy zachować (jest potrzebne do kolejnych logowań na stronie). Krok 6 Na dole strony powinien być już włączony programik który za Ciebie zarabia jeśli nie to na pulpicie na pewno masz do niego skrót. Po prostu na niego najedź i włącz. Nie trzeba wpisywać do niego ponownie danych, program je zapisał, wystarczy go tylko włączyć. KROK 7 Teraz już zarabiasz, miej włączony komputer i patrz jak co 1 min- dostajesz 1pkt. Max na miesiąc możesz mieć SAM z surfbara 10 000 pkt. Więcej informacji pod numerem gg 34259306.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować