Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska vcxz

Gdzie w Warszawie można kupić wózki Implast?

Polecane posty

Gość aska vcxz

Chodzi mi głównie o Bolder Ecoline, słyszałam że gdzieś jest sklep, w którym można je zobaczyć na żywo, niestety więcej informacji nie posiadam.

Gość aska vcxz
Może teraz ktoś wie???

Gość .....................ludde
podejrzewam, ze w swiecie dziecka beda. swiat dziecka ma wiele sklepow w calej warszawie. sprawdz na ich stronie dokladne adresy. maja ogromny wybor towaru.

Gość aska vcxz
ok, zaraz poszukam

Gość moze tutaj..
Świat dziecka- Paulina być może. Duzy wybór wózków jest w sklepie dziecięcym na Targówku, naprzeciwko ikei, ale nie pamiętam nazwy

Gość Koło Ikei w Jankach jest
wielki Świat Dziecka i koło CH Jupiter na Towarowej kolejny i w paru innych miejscach, ale nie wiem gdzie dokładnie.

Gość Koło Ikei w Jankach jest
Oj przepraszam, trochę źle powiedziałam, on jest nie w Jankach tylko przed Jankami na Alei Krakowskiej jadąc w stronę Janek. Generalnie to jadąc wzdłuż Krakowskiej można zrobić całą wyprawkę za jednym zamachem. Zaraz za lotniskiem, między Okęciem a Raszynem jest Centrum Krakowska 61, a tam: Świat Dziecka Real Meble Agata (powinni mieć też dziecięce) W Jankach od frontu jest Park Handlowy Janki, a tam: Ikea bardzo duży Rossmann Piotr i Paweł jakaś Apteka chyba VOX, ale nie jestem pewna Zaraz z tylu za Parkiem Handlowym jest Centrum Janki, a tam: Chicco Smyk kolejny Real 5-10-15 Mothercare H&M Cubus Reserved Jysk C&A kolejna Apteka Warto się przejechać.