Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieawska Mania

używany wózek z allegro, czy któś się "naciął"?

Polecane posty

Gość cieawska Mania

Czy któraś z was kupiła używany wózek na allegro i nie jest zadowolona z zakupu. Chodzi mi szczególnie o kupowanie wózka bez uprzedniego oglądania na żywo> Jak często zdarza się, że wózek ma wady o których sprzedawca nie wspomniał,wózek okazał się klapą itd. Mam do kupienia od znajomych znajomych wózek tylko cena troszkę wyższa i zastanawiam się czy próbować coś ugrać na allegro i "wychaczyć" coś tańszego czy lepiej jednak nie ryzykować i kupić ten który da się sprawdzić i obejrzeć itd.

Gość yyu
kup to się dowiesz. matko co za tępe pytanie. ile sprzedawców i towarów tyle opinii:o

Gość ja tak miałam
na szczęście udało się zwrócić wózek, zdjęcia nie ukazywały prawdziwego stanu. Gondola okazała się wypłowiałą na maksa, na zdjęciach widać było lekkie smugi jedynie. Lepiej kupić od znajomych.

jesli chodzi o allegro, to ze wszystkim tak jest, ciuszki, sprzety,.... jak sprzedawca nieuczciwy, to tak elegancko wypromuje, ze sprzeda połamańca jako nówkę bez metki kupilam raz tak sewterek H&M, mial byc super el;egancki, okazal sie zmechacony, poplamiony od srodka jakims jedzeniem i brzydki, bo kolory były innej instensywności

Gość brtgreg
Wiesz, ja używam tego samego wózka drugi rok i widać po nim używanie. Cudów nie ma. W jednym miejscu puściło klejenie i widać gąbkę spod wierzchniego materiału (a może tak już było gdy kupowałam, bo to w zakryciu, pod materiałem jest), na budce są jakieś zacieki, ze zwykłej, przegotowanej wody ale w połączeniu z brudem na budce naniesionym z powietrza po prostu. I niby co z tym zrobi ewentualny nabywca? Wózek już taki ładny jak był kiedyś, nie jest. I tak jest raczej z każdym.