Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perełka1990

Gumy do żucia !! uzależnienie !! pomocy

Polecane posty

Gość Perełka1990

Ciągle żuje gumy bo mnie mdli !! jak sie odłuczyc tego ??

Gość ja też ciągle żuje gumy
ale dlatego że mam nerwice i musze ruszać buzią, w innym wypadku ciągle bym jadła

Gość Perełka1990
od jakiegos czasu ciagle mniw mdli !! badania sa ok!! i jak zuje gumy mam wrazenie ze mi lepiej !! ale juz mam ich dosyc!! jedyne badanie to gaastroskopia !! której panicznie sie boje !! tez sie obawiam ze moge miec nerwice !! a jakie masz obajwy nerwicy ??

denerwuję się bez powodu, wkurzam sie na wszystko i na wszystkich, wszystko mnie drażni, ciągle musze coś robić, ciągle myślę o jedzeniu, musze mieć buzię zajętą albo gumą albo jedzeniem, ogólnie masakra

Gość Perełka1990
a byłaś u lekarza ??

byłam już u niejednego psychiatry, ale zawsze to samo - terapia, a ja nie moge sie na to zdobyć, poza tym nie dałabym rady finansowo bo musze zarabiać, leków mi już nie chcą przepisywać bo ileż można a ja tak od 10 lat

Gość Perełka1990
o jejku !! nerwice sa róznie i róznie sie objawiaja!! badania wyszły mi ok!! tylko gasytroskopia mi została ale boje sie isc !! i tez podejtzewam ze to na tle nerwowym te mdłosci !! nie wiem jak sobie z tym radzic !! zuje gumy !! ale one juz powoli przestaja działac !! czasem to juz tak dłzuo zuje ze guma mietowa jest dla mnie gorzka i nie dobra !! chodz dopiero co wziełam nowa !! ciagle zmieniam !!