Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmieniona nova ja

Mam duzy nos i male usta , nie czuje sie kobieco

Polecane posty

Gość zmieniona nova ja

wygladam fatalnie :( nie moge patrzec na siebie w lustrze ,wszyscy gapia sie albo na moj nos albo na usta ehh

Gość ONA;.
pewnie ci się tylko tak wydaje, że się wszyscy na ciebie gapią, bo ty o tym ciągle myslisz. Ludzie są pochłonięci swoimi sprawami i nie analizują szczegółowo każdej części ciała drugiego człowieka. Chyba, że jest to kontak bardziej bezpośredni.

Gość Liliannnna
pogódź się ztym wygląd nie jest najważniejszy w życiu, liczy się to co masz w srodku i jakie wnętrze możesz zaoferować, a to prawdziwe bogactwo

Gość owiana.la
powieksz je sobie u dr Zdzitowieckiego, czyli tam gdzie powiekszala maja s

Gość gość
Miałam bardzo podobnie i czułam się z tym źle. Postanowiłam powiększyć  sobie usta, tak aby moja twarz wyglądała proporcjonalnie. Zabieg wykonałam w Mielcu u doktor Szczepańskiej. Efekty są świetne - usta są idealne.

Gość gr glonojad
Przyjdź do naszej klinki. Zrobimy glonojadowe usta i będziesz usatysfakcjonowana. Ostrzegam, że zabieg tani nie jest: 5.000zł. Podaje adres: Warszawa, ul.Nosowskiego 9 przy kolumnie Zygmusia. Nos też zoperujemy ale to jeszcze droższy interes 10.000 zł + leki i maści. Zapraszam do mojej kliniki. PS. Zabrać ze sobą trzeba wszelkie badania krwi

Gość gość
Ja mam garba na nosie i zawsze to przezywalam. Nie akceptowalam go niestety. Dopiero w wieku 23lat przestalo mi to przeszkadzac. Moj obecny maz stwierdzil ze dodaje mi to uroku. Glowa do gory. Jestes piekna!

Gość dr glonojad
Nie zapomnij. Działam rewelacyjnie, ale trzeba zapłacić bez ociągania się.

Gość gość
Dr glonojad to prawdopodobnie typ człowieka który widząc taką kobietę powiedziałaby że jest brzydka ale gdy chce sobie taka powiększyć usta bo ich nie ma to wyzwie od pustaka mimo że takie zabiegi są z myślą o takich kobietach właśnie.

Gość dr glonojad
Bo jest brzydka, sama tak o sobie mówi, i pewnie nie tylko sama. Znam się na ludziach. Przyjeżdżaj, nie ma sensu się oszukiwać, że trzeba ci pomóc.

Gość gość
Mnie? Ust akurat nie muszę powiększać. Debil. Skrzywdzil cię lekarz spod tego adresu?