Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiazabrzanska

Moja 3tygodniowa corka wymiotuje, co robic:/

Polecane posty

Gość kasiazabrzanska

Moja córka dzis 2 razy bardzo mocno zwymiotowała w ogromnych ilosciach, teraz niechce jesc piersi. Staram sie ja dopajac woda przegotowana, dzwonilam na pogotowie, ale niechca przyjechac,a nie mam jak jechac do szpitala. co robic??

Gość ninono
zadzwon raz jeszcze ,musza przyjechac

Gość ninono
w jakich odstepach czasu te wymioty?biegunka tez czy cos takiego? goraczka?wymioty ...ulewanie czy takie chlustajace?zaraz po karmieniu?moze za bardzo ja podniosilas zaraz po karmieniyu

Gość nie panikuj bachor zawsze
wyżyje 🖐️

bachory mow na swoje dzieci, moje dziecko było zaplanowane :] Nie nie, to nie było ulewanie tylko mocne chluśniecie które poleciało na meza ktory stal za mną. Było to ok 40 min po karmieniu. Gorączki, ani biegunki nie ma

Gość zroznicowana
Moim zdaniem Twoja coreczka mocno ulewa,moj maly tez tak mial,chlustalo z niego jak z fontanny i to po kazdym karmieniu,nie pomagaly noszenia w pionie ani nic,lekarz mi przepisal taka zawiesine,ktora podawalam pol godz.przed karmieniem i powiem Ci ze pomoglo.Nie ma co panikowac jak nie ma biegunki to poczekaj do poniedzialku i wtedy idz do swojej pediatry.Na pocieszenie Ci powiem ze bardzo duzo dzieci w tym okresie tak ma.

Gość .................... ........
angells powinnaś poczekać do jutra i obserwować i dopiero ewentualnie na szpital