Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiniuchaaa

Czy jest możliwość, że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Kiniuchaaa

Nie współżyłam z chłopakiem (jestem dziewicą) , ale 7 dnia cyklu (który trwa zazwyczaj 24 dni) dzień po okresie uprawiałam petting z chłopakiem. On nie miał wytrysku i mam nadzieję, że nie było możliwości zajścia w ciąże.Jedyne co to włożył mi palec na głębokość 2,5 cm. Wydaje mi się też, że nie dotykał się "tam" więc nawet ten płyn(który jest przed wytryskiem i ma plemniki) nie miał jak się dostać do pochwy. Mimo wszystko nie jestem pewna. Dziś mam 15 dzień cyklu i podejrzewam, że mam owulację, albo dzień przed nią, gdyż mam przezroczysty, rozciągliwy śluz. Czy mogę być spokojna i pewna, że nie jestem w ciąży? Jestem młoda i strasznie się denerwuje, żałuje też tego,co robiłam z chłopakiem,bo później niepotrzebnie się denerwuje. Sama się denerwuję od kilku dni i moja psychika działa tak, że kuł mnie dziś prawy jajniik. Proszę powiedzcie co sądzicie.

Gość hzftft
duze prawdopodobienstwo-zrob test

Gość Kiniuchaaa
Jakieś jeszcze opinie?... Piszcie prosze.

Gość zacznij sie martwic
jak spóźni się okres.teraz wszystki symptomy beda wywołane tym ze w psychice sobie wmawiasz ze jestes w ciazy

Gość Kiniuchaaa
Ufff... Kamień z serca:)

Brzuszek.Net to portal społecznościowy dla kobiet w ciąży. Chcesz dowiedzieć się więcej na jej temat, podyskutować na forum o ciąży zapraszamy do serwisu Brzuszek.Net Możesz poznać tu ponad 10 000 obecnych i przyszłych mam. Nasz Kalendarz ciąży zawiera filmy USG i fotografie z danego tygodnia ciąży. Jesteś w ciąży? Nie czekaj, dołącz do nas! http://www.brzuszek.net/?pwid=3184599d951b485a9eb6af250321ebce