Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkaolkaolkaolka

hej co byscie powiedzieli o tym?

Polecane posty

Gość olkaolkaolkaolka

pracuje w sklepie odziezowym, pracuje tam z dwiema dziewczynami, wychodzi tak ze powinnysmy byc po 2 na zmianie. przyszlam na 9 oczywiscie jak zwykle ta co miala ze mna byc spoznila sie. juz od wejscia powiedziala: o Boze jak mi sie tutaj nie chcialo przyjsc, jak bym mogla to poszlabym do domu, ja powiedzialam to idz jak chcesz, a ona na serio moge? ja ze wole juz siedziec sama niz sluchac jej czasem glupiego gadania, mowie tak jak chcesz to idz, tylko jesli przyjechalby szef to co mam mu powiedziec? a ta pizda: to powiedz ze kiedys ty potrzebowalas wolnego i bylam sama, a dzisiaj ty jestes sama... nie wkurzylibyscie sie? dzis napisala mi tez dziewczyna ta druga bo nie ma z kim zostawic dziecka i jej mi troche zal, czy nie przyszlabym za nia w srode a za to ona bylaby sama we wtorek. zgodzilam sie, ale boje sie ze przyjedzie we wtorek szefowa. gdyby przyjechala i mnie nie zastala to jak mam sie z tego wytlumaczyc? czuje ze mimo ze czlowiek jest dla nich dobry to one utopily by go w lyzce wody...

Gość olkaolkaolkaolka
jesli jestes z lodzi to mozemy sie spotkac ciekawe czy powiesz mi to w twarz!

Cóż, jak na razie pozwalasz sie wykorzystywać. A nie mozesz powiedziec im wprost, że nie zamierzasz sie za nie podkładać i nie masz ochoty na to, by pracowac za nie? Wiem, ze to trudne, ale warto, jeśli rozmowa z nimi nie pomoze, porozmawiałabym z szefową, przedstawiła sytuację. Inaczej faktycznie mozesz miec pewnego dnia problemy, bo nie wiesz, czy one za Ciebie poświadczą, że sie tak umwiałyście, czy też nie powiedzą szefowej, że po prostu nie przyjechałas do pracy. W ostatecznosci ...zmień pracę. Jesli nie am takiej możliwosci, lepiej pogadac z szeofwą, to ona Cie zatrudnia i płaci, więc chcąc utrzymac pracę lepiej być wobec nich uczciwym.

Gość don8765
Zapraszamy na najlepszy polski portal poświęcony ciekawostkom... Jak to mówi stare polskie przysłowie: "Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz" może i jest trochę w tym prawdy, ale nie do końca. My postaramy Cię przekonać, że warto wiedzieć więcej. Dzięki ciekawostkom zawartym w portalu możesz dowiedzieć się więcej o otaczającym Cię świecie, dzięki nim możesz zabłysnąć w towarzystwie, itd... - jaka dawka jadu kiełbasianego zabije człowieka? - jak długi jest mur chiński? - jak wysoka jest Wieża Eiffela? - ile szkód dla środowiska może wyrządzić jedna zużyta bateria? - jaki jest największy samochód? Te i masa innych ciekawostek czeka na Ciebie!!! ZAPRASZAMY!!! ZAJRZYJ A NAPEWNO TU WRÓCISZ!!!!!!! www.CzyWieszZe.eu

Gość olkaolkaolkaolka
no faktycznie masz racje, jesli jutro nie przyjechalaby szefowa to wtedy bede w pracy we wtorek bo wtedy moze sie pojawic. a czuje ze one nie sa do konca w porzadku, pewnie nagadaja szefowej cos co nie bedzie zgodne z prawda, poza tym ona je bardziej lubi niz mnie. w ogole ostatnio ich sie wypytywala jak im sie ze mna pracuje itp...