Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kuapouszek

pomóżcie przypomnieć tytuł filmu, plis

Polecane posty

hej, nie moge sobie przypomniec tytulu filmu, ktory niestety pamietam bardzo niewyraznie, tylko kilka faktow i obrazow, moze ktos go widzial i mi pomoze:) to bylo o grupie ludzi (okolo 6) ktorzy zeszli do jakichs podziemi czy piekła, nie wiem dokładnie, takie nory ciemne (nie jestem pewna czy nie zjehcali tam jakas winda, ale to moze mi sie wydawac). wsrod nich byla azjatka na pewno, jakas wojowniczka. no i oni szli, miedzy innymi na takich wysokich waskich kamiennych mostach a pod nimi byly jakies istoty i nasi bohaterowi musieli byc naprawde cicho zeby te zjawy ich nie uslyszaly. pamietam tez scene z takim duzym pionowym kolem, ze ktos na nim walczyl lub byl przytwierdzony? no i scena koncowa to walka na jakims poziomym kole, nasz glowny bohater i chyba ta azjatka bili sie z jakimis postaciami, ta azjatka chyba spadla no i nie wiem do czego oni dążyli na tym kole ale tam chyba sie rozwiazala fabula calego filmu. kurde wiem ze opis jest w ogole niejasny ale tylko tyle pamietam, moze ktos wie co to za film? pozdro!

Gość mi to wygląda na
Zejście

Gość Masayuki Yammamottooooooo
gdzies mi dzwoni ale za diabla niewiem gdzie

Gość HrabiaMurghrabia
Zejście;)

Gość HrabiaMurghrabia
albo film Jaskinia (Cave)

nie, na bank nie zejscie bo tam bylo w jaskini a tu jest jakas taka piekielna nora. 13 duchow tez na pewno nie. kurde ale mnie to teraz dreczy zeby sobie przypomniec

Gość też jestem za zejściem
:-)

jaskinia to tez nie jest. to nie w stylu zejscia tylko bardziej fantasy, o jakichs wojownikach, zjawach (a nie potworach chyba)

Gość HrabiaMurghrabia
Trudna sprawa za mało szczegółów...

Gość HrabiaMurghrabia
Wiem!!!! to chyba jest Pandorum;)

no wiem.. ja pamietam jakies obrazy ale trudno to opisac;d mozliwe ze ogladalam go w tv i to nie byl jakis znany hit...

Gość HrabiaMurghrabia
Jak dla mnie to mówisz o filmie Pandorum. Świetny film, są potwory i chodzenie nad uśpionymi potworkami;) Obejrzyj sobie jeszcze film Moon :)

niee to nie jest Pandorum :) tam nie jest kosmicznie tylko tak troche piekielnie... to jest grupa takich twardzieli wojownikow, w tym ze dwie laski, ktore tez walcza, ta azjatka na bank.. na poczatku jak sie tam dostawali to chyba jakims dynamitem cos wysadzali albo winda jechali... główkujmy bo mnie to zadreczy;d aaa moze podpowiedzia byc tez to ze ogladalam dzis dante's inferno i obrazy stamtad mi sie wlasnie baaardzo kojarzyly z tym filmem

Gość HrabiaMurghrabia
Musiałaś trafić na jakiś niszowy film bo tak to bym kojarzył;) Ale i tak Cię kocham pamietaj o tym!

mam jeszcze jeden szczegół! w pewnym momencie sie rozdzielili i dwoch facetow wygladalo z takiej dziury w scianie a pod nimi byl taki tunel i tym tunelem rzecze takich brazowych czlekoksztaltnych postaci ciagnelo zwloki lub dusze do takiej jamy czy czegos... koncowa scena tez jest specyficzna jak na takim kregu nad przepascia sie z kims bila dwojka bohaterow... moze to jednak azjatka przezyla a nasz glowny bohater w ostatniej chwili spadl? mozliwe

Gość HrabiaMurghrabia
Rety kobieto Ty opisujesz właśnie film Pandorum dam za to głowę;) weź się upewnij:D:D:D

przykro mi ale to na pewno nie jest Pandorum :) w moim filmie ci ludzie idą tam z jakąś misją - na tym okręgu na koncu oni cos niszcza albo cos uruchamiaja, nie wiem, chyba w jakiejs torbie niesli jakies rolki czy inne rekwizyty.

Gość HrabiaMurghrabia
a może Znikający horyzont ?

Gość aaa może
"wzgórza mają oczy"

Gość HrabiaMurghrabia
Droga bez powrotu 2 ?

Znikający horyzont - nie moge go znalezc na filmweb ani nigdzie i nie wiem czy to to wzgorza maja oczy i droga bez powrotu - tez nie... to bylo takie bardziej piekielno-duchowe a nie kosmiczne :)

Gość HrabiaMurghrabia
Sillent hill?

nie, nie silent hill - tam przeciez nie bylo ekipy wojownikow:P ok, szukam dalej, jak sie dowiem to Wam tu napiszę :)

Gość vdfgdfh
kuapouszek jesteś okropna... Widziałam ten film i nie mogę sobie przez Ciebie przypomnieć tytułu i teraz nie zasnę :D. Ale będę myśleć intensywnie i jak tylko sobie przypomnę, to Ci powiem!

vdfgdfh - naprawde go widziałaś? to super, moze razem sobie przypomniemy :D ja nadal nie znalazlam. a moze pamietasz jakies inne szczegoly, niz te ktore ja opisalam?

Gość ja tez widzialam ten film
ale on byl dziwny i tam jeszcze walczyli na zewnatrz miedzy soba a w tytule bylo cos chronicals

Gość ja tez widzialam ten film
znalazlam kroniki mutantow to tytul a film beznadziejny