Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dedream@o2.pl

Najnowszy horoskop od wróżbity De Dream

Polecane posty

Gość dedream@o2.pl

Witam, Jestem wróżbitą DE Dream. Z magią związałem się 10 lat temu i całkowicie mnie pochłonęła. Oferuję teraz horoskop codziennie dla każdego znaku zodiaku. Moje doświadczenie bardzo trafnie pozwala mi przepowiedzieć, a raczej określić na podstawie układu gwiazd co jest dobre a co złe dla danego znaku zodiaku każdego dnia. Żeby nie popełnić błędu w życiu polecam przeczytać horoskop codzienny. Aby otrzymać horoskop dla podanego znaku zodiaku, wyslij SMS o treści AT.ZN.numer na numer 71068 , gdzie w miejsce słowa [numer] należy wstawić odpowiedni numer znaku zodiaku. Koszt wysłania wiadomości SMS wynosi 1,23 PLN brutto. Pozszczególne znaki zodiaku: BaranSMS o treści:AT.ZN.1 BykSMS o treści:AT.ZN.2 BliźniętaSMS o treści:AT.ZN.3 RakSMS o treści:AT.ZN.4 LewSMS o treści:AT.ZN.5 PannaSMS o treści:AT.ZN.6 WagaSMS o treści:AT.ZN.7 SkorpionSMS o treści:AT.ZN.8 StrzelecSMS o treści:AT.ZN.9 KoziorożecSMS o treści:AT.ZN.10 WodnikSMS o treści:AT.ZN.11 RybySMS o treści:AT.ZN.12 Usługa SMS dostępna jest w sieciach Era, Plus GSM, Orange i Play. Usługi Premium SMS dostarcza i obsługuje system Dotpay. Właściciel serwisu: dedream@o2.pl Polecam serdecznie, oraz życzę samych sukcesów w życiu De Dream

Gość mmnnio
jeżeli jesteś z pod znaku cymbała wyślij sms na numer 666 o treści diabeł zabierz moją duszę do piekła i niech tam zgwałcą mię geje