Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ivana trampek

KAŻDA osoba z rodziny ofiar ze Smoleńska dostanie po 250 000 zł!!!!

Polecane posty

no, szlag mnie trafi - uważam że 250 000 za zmarłego wystarczy - A TU KAŻDEMU Z NASZEJ KASY sypną po ćwierć miliona!!!! No, chooooj by strzelił - tyram z trudem, płacę raty kredytu a taka wdowa Putra co całe życie płaszczyła doopę w domu ale miała "pracowitego" męża ( 8 dzieciaków czy 10?) stanie się milionerką. Jakby tym politycznym pasożytom jeszcze mało było.

Gość sakaszfili
wierzę w to ;) wybuchlby skanlad., że ok 100 milionow z naszych podatkow na to pojdzie

Gość nic z tego nie rozumiem
250 000 to ćwierć miliona, a więc wdowie Putrze jeszcze ździebko brakuje do zostania milionerką. Poza tym to chyba są pieniądze nie dla każdej osoby z rodziny, ale dla spadkobierców: a więc cioteczny wujek i wnuczek Putry wielkie g... dostanie. BTW: Gdtby Putra nie zginął, to do końca kadencji spokojnie by te pieniądze zarobił (z naszych podatków) - to dla zobrazowania, jak niewiele tak naprawdę ta cała wdowa Putra zyskuje.

Gość sakaszfili
tzn nie wierzę ;p

Gość hydrargyrum
ci od CASY tez dostaną i gołębiarze z Katowic tez juz o tyle walczą:P czy sie stoi czy sie leży to cierć bańki sie należy!!!!!:classic_cool:

To kurwa każdemu dać po 250 tys. jeśli ktoś z rodziny zginie wszystkim dać, oni są lepsi od nas? W czym? W pierdzeniu w fotele? Skurwysyny żeby się udławili tymi pieniędzmi.

Gość jesteście podli i zawistni
typowe polactwo :O

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wdowa Putra ma 8 dzieci i kazde dostanie 250 tys wiec bedzie milionerka :O dla mnie to chore no ale zyjemy w chorym kraju

Bo im się nienalezy więc słusznie jesteśmy "zawistni" powinni dostać tyle co dostaje przeciętny obywatel (czyli złamany grosz)

Gość hgvvkklknjl
dla mnie też to chote tyle kasy już dostali wysokie renty i po cholere mają dostać jeszcze tyle kasy???

Te odszkodowania normuje ustawa z 2007 roku. Niejeden z was matkę z ojcem by wsadził do tego samolotu, żeby tylko łyknąć kasę, polaczki.

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
i to wcale nie koniec, bo jak ciagle podkreslaja nie zamyka to drogi do dalszych odszkodowań;)

Idź się powieś będzie pożytek, gówno mnie obchodzi co jest w ustawie, robią prawo pod siebie, pod nikogo innego.

Gość hgvvkklknjl
wiesz co rok temu zginął mąż koleżanki, wiesz ile ona dostałam na 2 swoich dzieci? Wiesz jaką mają rente po nim? To są głodowe kwoty a oni mają bardzo wysokie renty i ciągle kasę dostają

Gość taka prawda.......
ale nie jeden też stracił np rodziców w wypadku i g..wno jakiegokolwiek wsparcia dostał od państwa

Gość hgvvkklknjl
a zapomniałam jeszcze kredyty im pospłacali szkoda, że sąsiadka jeszcze przez 20lat będzie zapierdzielać żeby taki kredyt spłacić

Żal dupę ściska, co nie?

Gość hgvvkklknjl
nie tu chodzi o sprawiedliwość i tak im dużo pomogli

Gość y5y6
jesteście podli i zawistni przelewa ci sie?? :o zobacz jaka bieda w polsce, podwyzki itp :o

Nie macie pojęcia o tym na jakiej zasadzie są wypłacane odszkodowania, tumany. Tylko byście jadem pluli na lewo i prawo, zamiast poczytać DLACZEGO RODZINY OFIAR mają dostać kasę, której im tak zazdrościcie 🖐️

Gość mój serial
to jest kpina co oni wyprawiaja!!! jeszcze odszkodowanie chcą dać jarosławowi kaczynskiemu i matce prezydenta...a z jakiej to paki ja sie pytam?????odszkodowanie nalezy się zonie a jesli i ona zgineła to dzieciom do podziału!!!!ale nie oni kazdemu dadza a co sie beda rozdrabniac!!! moj ojciec jak zginoł w wypadku to moja mama nic nie dostała bo brakowało 3 lat ojcu do wypracowania minimum lat oby nalezalo sie odszkodowanie!!oczywiscie w porównianiu do tego to marne grosze:(((

Gość y5y6
no zazdroscimy :o zwlaszcza jak sie ma 500 zl na przetrwanie jak ja :o niepelnosprawna

Gość ehhhhhe
pogański kraj pogańskie obyczaje

dostaną - żona, dzieci, rodzice i ch---wie kto jeszcze.Po 250 000 zł. Mam dość pieprzenia o tej katastrofie. Ci ludzie dostali już wystarczająco dużo. Wiem, że utraty bliskich nic im nie zrekompensuje - ALE CO ZA DUŻO TO NIEZDROWO! Wisiałoby mi luźno - ale pracuje się na możliwie najniższe wynagrodzenie, nam się łupi podatki ZA WSZYSTKO A TEJ BANDZIE PASOŻYTÓW FUNDUJE SIĘ MILIONY. To nie zawiść. To po prostu = niesprawiedliwość. Ludzie, którzy zginęli w tym busie spod Grójca - potrzebowali wsparcia. Kogo obchodzi los wdowy po murarzu, który zginął pracują "na czarno"?!!!

Jedno pytanie: wiecie dlaczego rodziny ofiar mają dostać takie odszkodowania? Odpowiedzcie na to jedno pytanie, tylko merytorycznie, zamiast bzdur w stylu: "Bo to poyebany kraj". Czekam, inteligenci.

Sam/a jesteś przygłupem, skoro potrafisz się pultać, a na proste pytanie nie znasz odpowiedzi. Może ktoś jednak ma jakiś pomysł?