Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta matka żona studentka:)

praca magisterska adaptacja dziecka do życia przedszkolnego prosze o pomoc

Polecane posty

witam to jest temat mojej pracy magisterskiej moze ktos miał podobna i moze mipomoc. jestm mama 2 wspaniałych chłopców i zona waspniałego meża ...jestem równiez kobieta chcaca robic cos dla siebie i robie studiuje ale z roku na rok jest ciezej teraz po wszytskich zaliczeniach 1 semestry 1 roku studiów 2 stopnia zaczelam barc sie za pisanie moje parcy magisterskiej , ale moge robic to dopiero ok ok 22 w nocy i jest to ciezkie. byla bym bardzo wdzieczna za jaką kolwiek pomoc. pozdrawiam

Gość lula...30
ale na jaka pomoc ty czekasz? na plan pracy?czy zeby ktos cala ci napisal? malo sprecyzowane pytanie

Gość akoakaosksoj
Ale co to kogo obchodzi, że jesteś żoną, matką i czym tam jeszcze? Powiedz to promotorowi, może się zlituje:O:O:O Ps wspaniały mąż, wspaniałe dzieci - mówisz jak z reklamy rutinoscorbinu, kurwa:O

ok moze i tak mówie... chodzi mi o pomoc np jakis materiałów z własnych prac jak ktos mogly by udostepnic albo jak ma ktos jakies kserówki ksiazek bo niektórych na ten temat cizko dostac...o tak pomoc... nie oczekuje napisania przez kogos pracy...

Gość lula...30
wpisz w google : "adaptacja dziecka do zycia przedszkolnego" i tam masz mnostwo materialow, na tzw szybka prace, ja znalazlam ksiazke w pdf-ie , calkiem spory podrecznik, napewno poza tym znajdziesz cos jeszcze bardziej interesujacego. Znalazlam peeelno ksiazek i prac na ten temat w google!!

Gość hahahha..:D
najpierw naucz sie pisac poprawnie po polsku oślico, a potem bierz sie za studia:O dno i osiem metrow mułu...na sprzataczke moze sie nadajesz,wiecej nie sadze, wiec daruj sobie te smieszne studia:O

dziekuje:)

Gość i ja i ja i ja i jaaaaaaaaaaaa
to kosztuje........... jakieś 2 tysiące. Mogę Ci napisać bo sama temat miałam podobny

Gość mamo nie dawaj mnie
do przedszkola i ryk od 21 do 9 rano:P

Gość zgromadzenie bibliografii
to 60% każdej pracy:O więc wolne żarty i takich, kurwa, magistrów potem mamy :O:O:O