Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem szczeryy

Dziewczyna mnie zdenerwowała i obciąłem

Polecane posty

Gość jestem szczeryy

jej włosy jak spała , dobrze zrobiłem? Pisze z jakims fraglesem od czasu do czasu i sie zdenerwowałem, teraz ma na mnie fochy,że w czapce chodzic musi, a ciepło idzie :P Tłumaczy ,że to tylko kolega, ale smsy są bardzo miłe, buziaczki, to do jutra itp. noooo kurcze!!!

Gość jestem szczeryy
oczywiście chodzi mi o włosy łonowe :o

Gość spoko jelopie
teraz utnij se fiuta:D

Gość hahahahahahahaha
ja pierdole co za gosc ujebal lasce wlosy :D:D:D

Gość jestem szczeryy
podszywa wyżej dziękuję , no tak mnie wkurzyła,że wziąłem nozyczki i poobcinałem :( nie wiem co we mnie wstąpiło

Gość jestem szczeryy
nikt tak nigdy nie zrobił ?

Gość jestem szczeryy
wstąpił we mnie duch nieczysty, teraz laska ma cięte blizny. łeb zakrywa, czapkę zakłada, wyzywa mnie i każe mi spadać

Gość kobietki górą
taki jak w tego tutaj: jak trwa kilka miesięcy a on nic nie zrobił to znak, że jest niezainteresowany. Ma kogoś na boku inną/kochankę itp facet zainteresowany kobietą podchodzi do niej, zaprasza na spotkanie. Jak jest niezainteresowany to sobie tak jest, ale z boku. Z dala od ciebie. Jeden koleś pojechał na koncert pewnej Francuzki. I był zainteresowany nią więc podszedł do niej za kulisy. Jakby nie był to by pojechał, usiadł z tyłu. Wyszedł. Potem znowu przyjechał na inny koncert dfo inn ego miasta usiadł z przodu i poszedł sobie. Jezdził za nią na zakupy, na koncerty, ale ani słowem się nie odezwał. I tak kilka miesięcy. I miał pretensje: ale czemu ona nie podeszła, czemu nie zagadała, byłem itp. Jak facet ma coś do kobiety wie co robic. Nie daj się robic w bambuko, że on nie umie. Nie wie itp. Nie wie jak podrywac. To kłamca. są inni dla których nie będzie przeszkód na podryw:)

Gość krups
good idea a włosy należy sprzedać, dobrze płacą za naturalne :)

Gość kamery podsłuchy
upper

Gość kobietki górą
a jak się z tą Francuzką porozumiewał? pisał do niej maile lub na forum jej fanclubu? (coś jak kaffe) Nie. Pojechał raz, podszedł i zaprosił na randkę. Nie robił podchodów 2 lata;/

Gość jestem szczeryy
mam w planach uciąć jej włosy na rowie co sądzicie? :classic_cool:

Gość kobietki górą
był zazdrosny o jej fana? może miała jakiegos..ale nie wynajął detektywa i nic o tym nie wiedział. wiec nie był zazdrosny..niewiedza to dobra rzecz. a innym razem..miał ip, detektywów..i tylko dlatego wiedział co pisze i gdzie i był zazdrosny 20102009..i fochy robił, nie zapraszając ją nigdzie. Jakby łaskę robił, że jest. Zazdrosny o kaffe. Trzeba było nie sprawdzac ip, to prywatna sprawa i czyjes wpisy na forum. I niebyłoby tych szczeniackich zachowan z jego strony. Jedzie BMW i nic. ani nie zagda ani nic. To była kara za kaffe;/

Gość konieccccccccccccccccccccccccc
hahahah przez 2 lata to on dymał inną. Jak nic. Może i we Francji, a ile to tylko lot samolotem. Potem siły nie miał na wyjscie z auta..i zaproszenie na randke

okazywał ci brak szcunku. Bardziej szanował tę Francuzke. Przyjechał raz a konkretnie, tobą się bawił, zdradzał (nie wierz, że żył 2 lata w celibacie lub na masturbacji!) i znęcał się psychicznie..- nie odzywał się za kaffe, kazał sam do siebie zagadac, bo on tego nie zrobi za karę za kaffe

Zaprosił ciebie na sylwestra? Co dał na walentynki 8 marca? No widzisz. Przez 2 lata..Nic.

Gość jakie jego inicjały?
JD?

miał szanse wszystko naprawic na twoje urodziny walentynki 8 marca i nie zrobił nic. i w każdą niedzielę.. to się bawił jak gówniarz..soczewki założył abyś go nie poznała..tej Francuzce tez tak robił? że siedział na koncercie i miał niebieskie soczewki? wątpie. Miał 36 lat a zachowywał się doroślej niż jak ma 47 lat

to prawda..ludzie na starośc dziecinnieją. spotkaliście się za pozno. Może gdyby spotkał ciebie w wieku 36 lat zachowałby się jak gentelman. No i był wolny. Chyba, że był z kate, a potajemnie pojechał do V. Podglądał ją. I dopiero zerwał z Kate i pojechał oficjalnie do V. do francji. To do niego podobne. W jego stylu.

faktycznie ludzie mediów mają małe IQ. Ci spoza mediów łatwo ich odgadują..a oni myślą, że tacy cwani.

ponadto jakby mu zależało na twoim samopoczuciu to by podszedł od razu i osobiscie wyjaśnił ci Ziwerciadło z 08 2009.. a ona w 01/02.03 2010..nic nie zrobił. Czekał na słowo od ciebie.. Znów nie zachował się na miarę swojego wieku:/

I jeszcze fochy stroi..że się nie patrzysz dłużej niż 1 minuta.. a jest na kogo? na faceta co ma ją gdzieś. zachowanie o tym świadczy. Ponadto Francuzka nie musiała się patrzec usmiechac. Pojechał i załatwił podryw od razu.