Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkrrwaakrrwakurrr

Mam dość rodziny mojej dziewczyny !!!!

Polecane posty

Gość kkrrwaakrrwakurrr

Mam dość rodzinki swojej dziewczyny :( Jestem z moją dziewczyną od czterech lat i skręca mnie na myśl kiedy mamy jechać odwiedzić jej rodzinę.Jej rodzice ciągle się kłócą i przeklinają jak najgorsi żule, młodsza siostra rozpieszczona smarkula ciągle krzyczy i rozkazuje wszystkim dookoła a oni wszyscy ją słuchają.Druga siostra to samo z tym że niewyparzony język potrafi skierować nawet w stronę mamy czy taty.Z kolei brat mojej siostry to typowy techno głupek który ciągle pije i pali trawkę.Jednym słowem totalna patologia, gdyby jeszcze moja dziewczyna miała odrobinę pokory to rozumiem ale ona jest taka sama jak jej rodzinka.Jak się spotkają z mamą to potrafią godzinami obrabiać dupę znajomym, rodzinie i tak dalej.A to że tamta jest taka, a tamta jest gruba a tamta za chuda, z kolei tamten to chuj bo coś tam itp itd.Mam kurwa dość tego pierdolonego związku który jest do bani w dodatku wstyd mi za nich jak nie wiem co :( Raz jak jej rodzina przyjechała do mnie w odwiedziny to myślałem że się spalę ze wstydu przed swoimi rodzicami.Przez moją dziewczynę i ich rodzinę zaczęto mnie wytykać palcami bo rodzinka ta jest bardzo sławna w okolicy.Nie wiem jak żyć z tak toksycznie nastawionymi do świata ludźmi, mam tego dosyć.Kompletnie nie pasuje mi zachowanie mojej dziewczyny już nie mówię o relacjach z jej rodziną.Nie widzę tego kompletnie a moja rodzina to całkiem inny świat.Jak to wszystko pogodzić ? zerwać ? czy ciągnąć dalej to wszystko ?

Gość Emilia K...
najlepiej ożeń się z aktorką ze spalonego teatru

no chyba juz sobie odpowiedziałeś na to pytanie... ja bym nie ciągnęła takiego związku dłużej

Gość Agulka27
A ja mam dosyc rodziny mojego męża!

Gość Jasiaaa
Po pierwsze,nie będziesz żył z jej rodziną,tylko z nią.Jeśli jej nie kochasz,prędzej czy później się z nią rozejdziesz.Poza tym skoro ta rodzina ma taką opinię,to czym Ty się martwisz,bądź mądrzejszy i nie bierz wszystkiego do siebie.Ludzie się nie zmienia.Jeśli Twoja dziewczyna jest inna,to jak najszybciej zamieszkajcie razem i nie patrz na nikogo.

Gość sfrustrowana bardzo
"Z kolei brat mojej siostry to typowy techno głupek który ciągle pije i pali trawkę." przesadziłeś z samokrytyką

Gość marceli Havranek
a ty jestes gejem i kurwa meska

Gość Jasiaaa
zgadzam się trochę.po tym co napisałeś, zrozumiałam,że rodzina Twojej dziewczyny to czysta patologia,Ty natomiast chodzący wzorzec i przyzwoity gość...troszkę pokory....

Gość sam napisaless przeciez
ze nie pasuje ci JEJ ZACHOWANIE, to poco dalej to ciagniesz, pozniej bedzie tyulko gozej!!!uciekaj

Gość gość
miałem identycznie jak autor tego tematu rodzina mojej byłej już, piła, kłóciła się a ja musiałem tego słuchać , nie raz nawet i mi się dostało , dziewczyna tez piła nie raz jej zwracałem uwagę żeby przestała ale nie skutkowało potem i tak mnie zdradziła, 2 lata wytrzymałem. Choć minęło juz troche , nie będe przez długi czas w stanie się zakochać