Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gadatliwa..

Ulubione cytaty :)

Polecane posty

Gość Gadatliwa..

Wpisujcie swoje ulubione cytaty:) Takie ważne dla was lub po prostu takie które przypadły wam do gustu :)

Gość fdgasfsafas
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." :P

Gość mój ulubiny cytat
"Gdy mój mężuś powraca do domeczku, wpycham sobie w pochwinkę pół puszeczki towociku a potem wskakuję mu na bolczyk i kręcę się jak śmigiełko:)"

Gość zrób teraz,po co czekać do
"Po dobrym seksie nawet sąsiedzi wychodzą na papierosa" :D "Kobieta zniesie wszystko oprócz jajka" :D

Gość Gadatliwa..
a oto moje :P " U mężczyzn występuje często interesująca prawidłowość: jedzą u innych kobiet, a zasypiają w łóżkach u zupełnie innych " "Utknęła pośrodku dwóch światów, do żadnego z nich nie należąc." "Cały ten tłum bełkocze, gestykulując." "Życie chwyciło go za kark i umoczyło mu twarz w kałuży najokrutniejszej prawdy."

Gość Gadatliwa..
Przeczytałam wszystkie ze wszystkich 3 częsci tego topiku :) nadal mam niedosyt:)

Gość łobuss
Prawda i tak prawda zostanie, nie da sie prawdy schować pod stół. Małżeństwo to sprawiedliwe urządzenie, żona musi codziennie gotować. Mąz musi codziennie jeść. Prawda dzwiga człowieka - Jan Paweł II