Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroslon

Czemu dziewuchy sa takie nachalne ?

Polecane posty

Gość kroslon

Kuzwa pchaja sie na sile i tylko im sex w glowie, nawt gowniary po13 lat, a nie pomysla nawet ze nalezy sie dobrze dokladnie umyc. Pare razy poczulem od lasek smrodek potu nieswiezego ciala i wlosow. Normalnie zaczyna mnie juz odrzucac, bo na chwile zawsze sie jakas znajdzie, ale sa i takie ze po jednym razie chca wiecej, a co najgorsza uwazaja potem tego faceta za wlasnosc. Mialem dwa razy taki przypadek, ze gowniary zaczely sie wyzywac klnac ordynarnie i bic, a w drugim przypadku zaczela mnie sledzic, zdobyla moj nr telefony i nawet posunela sie do tego ze jest ze mna w ciazy , owszem byla ale nie ze mna, bo w tym czasie juz byla w drugim miesiacu! Czy nie ma juz porzadnych dziewczyn ???

Gość ona2424
są porządne, pewnie, że są, tylko, że ty szukasz pewnie nie tam gdzie powinieneś, i mam pytanie czemu zadajesz sie z "gówniarami" a nie szukasz poważnej dorosłej kobiety???

Gość kroslon
z malolatami sie nie zadaje, nie potrzebuje sobie narobic klopotu zreszta mnie nawet nie pociagaja. Pisze co zauwazylem, a te z ktorymi bylem to 17-25 lat.

Gość ona2424
to ja nie wiem na jakie ty kobiety trafiasz, chociaż cie rozumiem, bo ja trafiam na jeszcze gorszych facetów i też straciłam wiarę, że są jeszcze prawdziwi faceci na tym swiecie