Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przykurcz

puchnie mi brzuch

Polecane posty

Puchnie mi brzuch, tak bardzo ze wygladam jakbym była w 7miesiacu ciazy. ciezko mi sie w tedy oddycha bo jakby mi uciskał na mostek az. puchnie od samej gory do dołu i jest twardy. serio wyglada jak brzuch w zaawasowanej ciazy. zuwazyłąm ze dzieje mi sie tak , jezeli zjem jakies przetwozone pomidory(pasztet, salsa) albo po jakich innych rzeczach typu kiełbasa, pesto. kurcze sama nie wiem o co chodzi , cz y to uczulenie na jakis składnik, czy cos z watroba. co myslicie do jakiego lekarza sie udac? to jest bardzo meczace. opuchlizna sie trzyma przez kilka godzin(2-4godz).

to raczej nie wzdecia, brzuch jest ogromny i twardy . ale ja nie wiem po czym dokładnie tak mam. sa ostatnio jadłam sos bbq i nawet do głowy by mi nie przyszło ze to po nim. odstawiłam i brzuch wrocil do normy. boje sie o watrobe. powinnam isc do gastrologa? czy zrobic sobie jakies testy na co moge byc uczulona? moze ma ktos podobny kłopot?i wie co z tym zrobic?

dzieki ratowniczka. musze cos z tym zrobic bo trwa to juz chyba z rok i tgak zwlekam bo przeciez minie itp , a teraz mam to coraz czesciej.

Gość Tez tak mam jak
Zjem cos z benzoesanem sodu.

Gość mn km;lk
może cię uchlał wąz rozporkowy?

Gość jhkj
WZDECIA