Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszunia:o)

co jest grane? jestemy dopiero po slubie 9 miesiecy !!

Polecane posty

Jestem z mezem po slubie od 9 miesiecy od kad jestem w ciazy calkowita klapa w lozku! Albo jest zmeczony i nic z tego przez np. 2 tyg albo jak juz zacznie to wogole sie nie stara! Nasz gra wstepna wyglada strasznie kilka zwyklych caluskow i on odrazu schodzi w dol raczka nawet dobrze mnie nie dopiesci:/ i juz chce sie kochac ja teraz czesto jestem slucha ale mysle ze to z powodu ciazy on mimo tego odrazu we mnie wchodzi! Wczoraj juz nienwytrzymalam poplakalam sie przerwalam to i... probowalam mu wytlumaczyc co jest nie tak ale z tego wyszla wielka klutnia! Moj maz nie potrafi rozmawiac na tematy sexu nie chce wysluchac co mi sprawia przyjemnsc a co bol;( Jak znow rozpalic zar w naszym lozku pomocy!! Czy ktoras z was tak ma?? P.S. Wczoraj pokazalam mu jeden z tematow z kafe 50 bledow jakie popelniaja faceci w sexie czy cos takiego spojrzal na to rozesmial sie i nawet nie przeczytal ;(

Gość hahaha aaa
bo jesteś tylko obleśną babą w ciąży🖐️ a tematy na forum oddzielaj od życia ,słusznie cię wyśmiał :D

hahaha aaa skad ty mozesz wiedziec jaka ja jestem ?? Jestem bardzo atrakcyjna a ciaza nie ma tu znaczenia bo w ciazy wyglada sie jeszcze sexsowniej !!!

może on po prostu zawsze to robi wg jednego schematu i w seksie jest po prostu egoistą.

Levviatan ale wczesniej bylo naprawde super!! A wiecie jak to jest w glowie kobiety ja zaraz mysle ze moze on ma kogos itp ale to nie jest mozliwe bo wraca z pracy jest w domu nidzie sam nie lazi ;/

Gość ale wy nie rozumiecie
a)znudzilas mu sie b) jest kryptogejem

dobrze cie rozumie. Moze poprostu nie kochaj sie z nim nawet jesli bedzie chcilal przetrzymaj go zobaczymy jak na to zareaguje a ty wogole nie dobieraj sie do niego. Mialam podobnie tak przed slubem bylo ok a po to juz inaczej jestem po slubie pol roku i kochamy sie 1 gora 2 razy w tyg. Na poczatku mnie to martwilo ale teraz juz sie przyzwyczailam i troche go rozumie bo pracuje od rana do wieczora. A jesli chodzi o gre wstepna to tak jak bym widziala mojego naj lepiej to od razu przechodzic do rzesz tak ok to widzi. Nie raz sie wkurwialam bo jego gra wstepna to jest pare pocalunkow i masowanie cipki no i calowanie piersi ale to tra=wa 5 minut i zabiera sie do roboty. Takze radze powstrzymac sie od seksu na jakis czas izobaczysz jak on bezdie reagowal.

o.n.a523 dzieki kochana sprobuje chociaz to nie jest takie proste bo kiedy kladzie sie kolo mnie ja juz mam ochote go schrupac !! W ciazy jednak bardziej sie chce:D no on tez non stop pracuje ale nawet w wolne nic z tego a ja nie mam sily juz na gadanie do sciany !!!

Gość jak rozpalić znów ogień
Po pierwsze: kup sobie słownik ortograficzny i wryj cały na blachę... facetów podniecają kobiety, które potrafią pisać. Po drugie: jak jesteś "słucha" to kup żel intymny Po trzecie: ciesz się, że nie przeczytał tego tematu o 50 rzeczach, które faceci robią źle i cie wyśmiał. czytałem ten temat i jakby moja żona przyszła do mnie i pokazała mi ten temat w ramach pracy nad naszym związkiem, to bym ją do psychologa posłał. Mnie się wydaje, że między innymi szaleją Ci trochę hormony.

Może facet ma jakieś opory psychiczne do seksu z ciężarną. Dla mnie to nie był problem. Kochaliśmy się praktycznie do końca ciąży.

Gość autorko,
patrząc na twoja ortografię to widzę z jakich nizin społecznych pochodzisz. Naczytałaś się o tym jak należy kopulować ale masz męża śmieciarza. Każde z was jest siebie godne. Szkoda tylko tego Twego płodu z którego kiedyś znów będzie tylko powtórka z was. Tacy nie powinni sie rozmnażac

Gość sjsjjsjsdhedeeeeee
jak musi tyrac od rana do nocy na loche ktora mu jeszcze dupe truje to nic dziwnego ze mu sie nie chce zreszta pewnie bzyka jakas atrakcyjna sunie w pracy a dla ciebie juz nie wystarcza ejakulatu hahahahaha