Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weaaa

mówił że zdardził ateraz zaprzecza że tego nie robił

Polecane posty

Gość weaaa

Zaczęłam spotykać się z chłopakiem . Powiedział ,że ze swoją byłą się rozstał 2 miesiące temu. Po byciu ze mną 2 tygodnie oznajmił mi że nie wie co zrobić bo jego była chce do niego wrócić. Za jeden dzień napisał że chce się spotkać ze mną ten ostatni raz. Szantażował mnie że jak mu się oddam to będzie ze mną a ja tego nie zrobiłam. W ostatki chciałam aby do mnie przyjechał to powiedział że nie bo musi pogadać z byłą. A ja nalegałam by do niej nie jechał i by ten dzień spędził ze mną. Ostrzegałam go nie jedz do niej bo wiem że będziecie się kochać. A ja ostatki spędziłam na dyskotece a on u niej. Jak byłam na dyskotece wysłałam mu 4 smsy a on na żadnego nie odpisał. A tak to każdego innego dnia pisaliśmy jak po więcej 100 sms. Dopiero po 2 w nocy w ostatki mi odpisał. Po 4 w nocy w ostatki przyjechał do mnie i rozmawialiśmy. a jak odjechał wysłał mi tekst że przespał się ze swoją byłą ostatni raz. A teraz zaprzecza i mówi że tego nie robił. Twierdzi że rzucił byłą ale ja tego nie wiem na 100%. Nie potrafię mu wierzyć. A teraz on chce bym dała mu ostatnią szansę.a ja nie wiem co robić. A jak pisałam mu że nie chce z nim być to szantażował mnie że się zabiję albo że wyjedzie na stałe do Norwegii. Ma sto odmian na godz. Pomóżcie. mam wrócić do niego czy nie?

Gość as12345
???

Gość weaaa
halo jest tu ktoś

Gość anna noowa
ile wy macie lat???? no pewnie, ze go olej, glupie pytania zadajesz, chce tylko skorzystac i zaciagnac cie do lozka. tyle

poczekaj aż skończy chociaż 18 lat.Wtedy może(moze )da się z nim pogadać

Gość weaaa
on ma 20 lat

Gość Psycholka20202
on moze i 20 ale skoro ty sie godzisz na takie traktowanie cię jak szmate to chyba masz 14-16, mam racje?? Kretynka !!!

Nie zawracja sobie nim głowy.Niech wyjeżdża do tej Norwegii,czy gdzie tam chce:) Zrób mu pa pa

O Boże co za pokręcony koleś po co w ogóle pisałaś do niego te smsy skoro pojechał do byłej a Ty się temu przeciwstawiałaś. Z tego co rozumiem nie zostały z tej historii żadne wnioski wyciągnięte? Po co Ci taki facet który będzie zmieniał zdanie co 2 dni. Ułóż sobie życie z kimś normalnym tego Ci życzę i pozdrawiam :)