Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uki1186

ona niechce mi wybaczyc a mi zalezy co mam zrobic?

Polecane posty

a wiec mam problem ja i ona mamy po 25 lat bylismy ze soba 1,5 roku zerwala bo powiedzialem jej ze chce sie zabic teraz niechce ze mna ani gadac ani utrzymywa kontaktow ja jestem za granica ona w polsce prosze ja o wybaczenie i nic co mam zrobic jak koham ja nad zycie pomozecie?

Gość aaadsfa
tez bym nie chciala gadac z wariatem, jak juz jej tak gadasz to co bedzie jak bedzie twoja zona i co zabijesz sie i zostawisz ja z 3 dzieci, glupi ejstes, ona ma naprawde dobrze poukladan e w glowie ze od wariata cche sie oderwac:-) NIE ZAWRACAJ LASCE GLOWY ;POSZUKAJ SOBIE GLUPIEJ KTORA BEDZIE SIE CIESZYLA ZE DLA NIECH CHESZ SIE ZABOIC; powiedz to u doktora ze chesz sie zabic, to odrazu do zamknietego zakladu cie wywioza,hee wariat ejstes na maxa

Gość Ewelina1989
a dlaczego jej tak powiedziales?? że chcesz się zabić?? to ma duże znaczenie wg mnie, a jak dzieli was taka odległość to łatwo też nie będzie...

to nie bylo do konca tak tylko tak powiedzialem mialem depresje teraz bylem u psychologa i wszystko jest ze mna ok to byly tylko slowa po alkoholu ja ja naprawde bardzo kocham i chce jej udowodnic jak wiele naprawilem w sobie prosze blagam a ona niechce mnie znac nie jestem zadnym psycholem czy cos mialem pewne problemy powiedzialem co powiedzialem zaluje maksymalnie co mam zrobic zeby mi wybaczyla

Gość Ewelina1989
na pewno nie zdziałasz nic jęcząc jej i płacząc samo to że mówiłeś o chęci samobójstwa to przegięcie. weź się w garść!!! kobiety nie lubią facetów którzy sie użalają nad sobą, każdy ma złe chwile ale nie możesz jej mówić że chcesz sie zabic, jeżeli już masz takie myśli to naprawdę idź do lekarza z tym, bo ona pewnie się boi że to zrobisz i nie chce sie zadręczać, boi się tego pewnie. a po alkoholu człowiek mówi naprawdę co myśli wiec zacznij pracować nad sobą bo wątpie by dałą Ci szanse, błaganiami nic nie zdziałasz pokazujesz tylko jak bardzo słaby jesteś ...