Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WildChild

Najgorsze metalowe zespoly to: Nightwish,

Polecane posty

Gość WildChild

Within Temptation, Evanescence, Bloodbath, i wszystkie tego typu gówna. To rzeklam Ja.

Gość jaki to metal?
chyba neo kids metal ;)

Gość WildChild
dokladnie, jakas pseudometalowa sieczka dla gówniarzy :D

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxx
zamknij ryj i nie obrazaj bo pewnie słuchacie arki szatana i sie podniecacie;D

Gość WildChild
Nieeee, my poprostu sluchamy Dobrego metalu, a gówniany nightwish jest po to, zeby go krytykowac :D

Ale to nie są zespoły metalowe :D

Gość WildChild
To zespoly Pseudo Metalowe :D

Gość innoveaa
Przeciez oni grają metal symfoniczny :o A swoją drogą ja ich uwielbiam. Zwłaszcza Nigtwisha i cudowny operowy głos wokalistki :)

A kim że Wy jesteście żeby krytykować te zespoły? Nie lubisz nie słuchaj, chcesz wyrazić opinie ok, ale szanuj odmienne zdanie innych. I to nie metal fakt, więc po co taki nieprawdziwy temat? :P

Gość miwea7
o ja nightwisha lubie i Lacrimosę :D

Gość WildChild
Oczywiscie Ze WASP :D I'm a Wild Child! :D Nightwish to gówniana sieczka, a glos Tarji?! No prosze.. przeciez ona nie potrafi spiewac, na zywo falszuje ohydnie. Wy chyba w zyciu Operowego glosu nie slyszeliscie. Komercha okrutna.

Gość WildChild
Haaa, Crystal Viper to jeden z nielicznych dobrych polskich zespolow, i jeden z Bardzo niewielu dobrych zespolów z kobiecym wokalem :D Ja mam 17 lat, metalu slucham od 7go roku zycia... w tej chwili slucham dobrego black i thrash metalu... a od symfonicznego gówna trzeba sie trzymac z daleka. To parodia metalu. Ni to metal ni to muzyka powazna- ni pies ni wydra.

Gość lubie Nightwisha
dla mnie liczy sie ta skandynawska dusza ta nutka zaczerpnięta z korzeni tych cywilizacji o !:P

Gość WildChild
Skandynawska dusza, mówisz? To sobie posluchaj Bathory. To jest SKANDYNAWSKA DUSZA. Odsylam do utworów 'One Rode to Asa Bay', 'Nordland', i 'Ring of gold'. A Linkin Park to juz w ogóle dno i wodorosty...

Gość fegret etet
zamiast pitolić głupoty o nightwish napiszcie lepiej jaka jest dobra kapela, albo jeszcze lepiej - dobra płyta, bo niektóre kapele strasznie zmieniają styl na przestrzeni lat

Gość a co sądzisz o
Closterkeller, Artrosis

Gość One Rode To Asa Bay
Bathory - buhaha co to za gówno ? :D

Gość fegret etet
WildChild Bathory - jedna z najlepszych kapel ( czy tam projektów ) pod słońcem i na pewno najlepszy lp w historii : "Under the sing..." Znasz coś co brzmi podobnie?

Gość fegret etet
Burzum mam tylko jeden numer na składance ( Ea ) i jest super, ale jak sprawdzałem na youtube to Burzum należy właśnie do tych zespołów które działają na zasadzie "grałem fajnie ale mi się znudziło więc od płyty xxx będę grał gówno.

Gość WildChild
Therion jest w sumie ok, lubie 'Summernight City' i 'Arrow from the sun'. I w sumie 'To Mega Therion'. Burzum jest swietny, Varg odwala kawal dobrej roboty nawet na tych nowszych albumach. Posluchaj 'The Crying Orc' i 'My journey to the stars'

Gość fegret etet
"A Artrosis to kolejne gówno z grafomanskimi tekstami." Ja pamiętam ich kawałek "w oceanie martwych serc"...choć z drugiej strony nie jest to domena gotyku, tylko muzyki okołometalowej w ogóle jak by poczytać teksty niektórych, fajnie grających kapel to boki zrywać:P

Gość jeśli chodzi ooo
KAT, KAT i tylko KAT !!!!!

Gość WildChild
KAT! O TAK!!!! ''i ssie, ssie, SSIE, SSIE, SSIE...'' :D Pamietam mój tata tego sluchal, teraz slucham tego ja :)