Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asienkaspodokienka

WAŻNEE!!!!!!!!!PROSZĘ O ODPOWIEDZIIII

Polecane posty

Gość asienkaspodokienka

chcemy wynając niedługo mieszkanie z chłopakiem znaleźliśmy fajną i chyba niedrogą garsonierę- póki co nie potrzeba nam więcej. Chcę się dowiedziec ile będą wynosic opłaty , ile wy płacicie za 2 osoby... to jest częśc ogłoszenia "Wynajem 700 zł - czynsz 280 zł (w czynszu ogrzewanie i ciepła woda). Dodatkowe opłaty to prąd i gaz (tylko gotowanie). " Wynajem plus czynsz 980 (w czynszu ogrzewanie i ciepła woda) no ale prąd i gaz gdzie jest zaznaczone, ze tylko gotowanie jestem ciekawa, bo wiele pieniędzy nie mamy ile to będzie wynosic. Przy rozsądnym używaniu

Gość asienkaspodokienka
hello wszyscy śpią?:)

Gość e30 83r
a zimna woda??? gotowanie na gazie zalezy 50 - 80 zł miesiecznie przy 3 osobowej rodzinei.

Gość e30 83r
prąd okolo 100 - 150 zł

Gość asienkaspodokienka
można liczyc, ze w 1200 się zmieścimy?

Gość ja płacę 690 zł
czynszu 2 pokoje z kuchnią 2 osoby 690 zł plus media, wodę ciepłą i zimną mam w czynszu o ile się zmieszczę bo jest ograniczenie,jak przekroczę na liczniku to dopłacam gaz,prąd płacę osobno,ogrzewanie tak samo,na kaloryferach są liczniki,ile wygrzeję tyle przychodzi rachunek za media wychodzi mi miesięcznie około 200 zł (gaz i prąd) woda jest co kwartał wszędzie jest inaczej zależy od lokalizacji ja mieszkam w pobliżu Katowic

Gość asienkaspodokienka
mieszkanie ma byc w Krakowie, jesteśmy młodą parą bo mamy po 21 lat i nie wszystko jeszcze wiemy, stąd też moje pytanie tutaj. wiadomo, że ogrzewanie póki co to jeszcze niedlugo

Gość asienkaspodokienka
Podgórze.

Gość adam31258
Na dwie osoby to wygląda to tak: Prąd- 120zł Gaz- 30zł Internet- 70zł Woda- jeśli oszczędnie to zmiescisz się w czynszu, jesli nieoszczędnie to dodatkowo np. 30zł. Jesli nie będziecie szalec z prądem i woda to w 1200 się wyrobicie. Pamiętaj o jednym: prad jest bardzo drogi a gaz tani.

Gość asienkaspodokienka
gotowac specjalnie nie będziemy, bo żadne z nas nie ma do tego większego drygu ;) z prądem to myślę w granicach rozsądku jak każdy, na początku nie będziemy mieli od razu Tv i internetu wiec to akurat odpada;)

to skoro mało gazu, brak tv i internetu to w 1000 zł na 100% się zmieścicie:) powodzenia na "nowej" drodze

Gość asienkaspodokienka
dziękuję, ale z czasem będziemy mieli tylko, że nie mamy swojego tv, bo on nie ma, a mój się zepsuł, wiec odpada, ja mam komputer stacjonrany on tez, na poczatku nie będziemy mieli internetu. A gdzies słyszałam,ze jakieś opłaty się płaci co 2 miesiące?

z gazem czasami jest tak, że przez ok. pół roku płaci się co 2 m-ce a potem, jeśli była nadpłata, jest kilka m-cy przerwy i obliczają nową ratę, przynjamniej ja tak mam

Gość asienkaspodokienka
yhm. mam nadzieję, że będzie ok:) dziękuję za informacje, były mi niezbędne. ;)