Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bsicccc

10 kwietnia polacy masowo wyjda na ulice w obronie krzyza

Polecane posty

Gość bsicccc

to bedzie nasz egipt za krzyz warto umrzec

Gość fdsfds
nie jestem katolikiem tylko ateista

Gość vcxbxczvz
10 kwietnia będzie dla mnie dniem jak co dzień,no może po za tym że nie włączę tv bo tam znowuż te beznadziejne obchody zapewne będą :(

Gość bsicccc
planowana jest 100 tys manifestacja poparcia dla koscioła i krzyza

Gość vcxbxczvz
A średnia wieku na tym marszu to 65 lat :P

Gość bsicccc
mylisz to beda młodzi ludzie młodzi wierzacy prawdziwi polacy kosciół i polskosc sa zwiazane nierozerwalnie

Gość bsicccc
kazdy moze sie przyłaczyc jezus powiedział miłujcie nieprzyjaciół waszych

Gość hgddh
Ja gdzieś wyjadę:P

Gość bsicccc
bez koscioła nie ma drogi do boga

Gość kosciół i polskosc sa zwiazane
kiedyś tak mówiono o socjalizmie i Polsce. o ZSRR i Polce też :D

Gość vcxbxczvz
Ja napisałem że średnia wieku będzie 65 lat,więc za pewne kilka młodych rodzynków się znajdzie,a reszta to będą głównie stare pryki :P

Gość xscscdcdv
napewnio bedize zaloba bd zapokazywac te tragexcdie w w tv

Gość bsicccc
zdecydowan wiekszosc polaków popiera kosciół w polsce jest 93 katolików,najwiecej na swiecie procentowo przyjada ludzie z wiosek i miasteczek

Gość w Polsce jest ok 50-60
procemny katolików w tym uczestniczących w mszach ok 30%

jako, że wypada to w niedzielę, można się spodziewać, że będzie lokalnie sporo ludzi, tzn gapiów. W telewizjach komercyjnych pokazywanie uroczystości, będzie minimalne, gdyż jest to już kampania wyborcza, jednej z partii, więc inne będą ostro protestować. Wygląda na to, że Kaczyńskiemu nie uda się załatwić kampanii wyborczej w ramach obchodów rocznicowych.

Gość vcxbxczvz
bsicccc Statystycznie jest 93% a statystyka to jest mylna :P Ja jestem w tych 93%,ale typowy katolik mnie nim nie nazwie. Kościół w Polsce to bagno i syf!!

Gość bsicccc
kosciół to organizacja która istnieje 2 tys lat zadna inna nie moze sie z nia równac

Gość vcxbxczvz
bsicccc To napisz też co dokonali przez te 2 tys lat-wyprawy krzyżowe itd. Czyli siłowe wmawianie wiary!!

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
a ja jestem agnostyczka, nonkonformistka i nie jestem ani za bereciarzami ktorym mozgi wyprano ani za pseudo liberalami przez ktorych tworcy liberalizmu sie w grobach przewracaja a ktorzy sa tak naprawde glupimi kuklami ktorzy liza tylki ex komuchom :P mohery beda swirowac, modlic sie do niewiadomo kogo, spiewac modly ku czci wymyslonych zjawisk i opiewac kaczora ktory byl tylko zwyklym czlowiekiem- do Pilsudskiego sie nie umywa. jakby moi starzy zgineli to by nawet nie napomkneli o nich ani slowa wiec po jaki chuj ja mam opiewac innych ktorzy mnie osobiscie mieliby w dupie? mnie to nie interesuje, ale nie lubie tez pseudo liberalow . wy tak czcicie tuskow itp bo twierdzicie ze oni sa tacy kurwa liberalni! gdyby byli tacy liberalni to nie podnosiliby podatkow bo liberalizm zaklada ze nie ma podatkow a kazdy sam za siebie placi(i to bylo by lepsze bo do lekarzy ja zasowam prywatnie i musze placic a podatki kurwa coraz wieksze!), walczyliby o legalna aborcje, o sluby homoseksualistow, o rownouprawnienie itp a kurwa niczego co zaklada liberalizm nie robia. zwykle ex komuchy, scierwa i psy, zlodzieje i gnidy te wasze PO czy SLD :D tak jak napisalam ani moherowy PiS ani komusze i zlodziejskie Po itp roznicy mi nie robia i tak samo ich nie trawie i nie szanuje

Gość przez dwa tysiące lat
opowiadając bajki zebrali całkiem niezła kase przy okazji mordujac tych których nie dało się "nawrócić" (czyli zabrac im ich kasy).

Gość bsicccc
kosciół wszystko przetrwa wszystko przetrzyma

Gość vcxbxczvz
Oblubienica Dokładnie :) dinozaurów szkoda

Ja to ewentualnie wyjde 10 kwietnia po bułki rano ;d hehe ,w zeszłym roku jak była ta katastrofa 10-go to se w kręgle grałam o 11 ;d Cały czas tylko te pieprzenie o tym Smoleńsku zamiast wyjaśnic to jak najszybciej a nie przeciągania wieczne i wiecznie słychac tylko o tym . Już rzygam tym . Teraz przynajmniej o Japonii gadają o tym tsunami . To można patrzec na tv a tak to tylko o jednym .

Gość katjuszaaaaaaaaaaaa
aaaa i ktos dobrze pisze. kosciol to bagno a ksiezulki to pedofile, zoofile, gerontofile i pederasci w sukienkach. o tych kurwach zdania nigdy nie zmienie bo wiele w zyciu na ich temat slyszalam i na nieszczescie widzialam i z wlasnej autopsji moge powiedziec czym to miejsce "smierdzi" :-O

Gość liberalizm w czystej formie
jest tak samo utopijny jak komunizm.

Gość podobno w GW pisali
że 10 kwietnia cilęta będą się źrebili owieczki prosili ,wilki latać bedo , bociany pływać , chłop z chłopem spać bedzie a baba z babą.

bsicccc - dinozaury tez tak myślały:( A zobacz, co z nich zostało:( Kilka kostek w Muzeum Historii Naturalnej:(