Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z tatuażem...2011

w miłości nie ma godności. ?

Polecane posty

zgadzacie się z tym? ja uważam,że musi byc ona wszędzie. Ale w miłości czasem trudno ją odnaleźc. Co o tym sądzicie? Panie i Panowie! :D piszcie.

:D podnoszę mój temacik... ❤️

Gość abstrahujac od tego
ze milosc nie istnieje... racja bo czlowiek zakochany szczegolnie bez wzajemnosci posunie sie do czynow ktore go godnosci pozbawiaja

Jeśli kobieta ma wybierać między miłością a gonością to powinna wybrać godność, chociaż jak dochodzą emocje to już trudniej...

Gość skąd takie dziwne stwierdzenie
bez godności gdziekolwiek człowiek jest niewolnikiem. A taki układ mi nie pasuje. W miłości, tak jak w każdej innej dziedzinie życia pomiędzy dwojgiem ludzi powinno być tylko tyle, na ile się obydwoje godzą. A nie wyłącznie jedno!!! Inaczej to gwałt a nie miłość

ale ciężko chyba czasem zachowac godnośc... zwłaszcza,że kobietami kierują emocje czasami. Nie mówię tu o sobie, ale często zdarza się ,że ludzie kłócą się, godzą, schodzą po 10 razy , kochają, nienawidzą jednocześnie. ITP. :)

Gość skąd takie dziwne stwierdzenie
jesli się nienawidzą i kochają jednocześnie to przypadek dla psychiatry a nie miłość:)

Gość w miłości nie ma godności
Chyba chodzi o to, że czasem należy odłożyć swoją godność na bok, pójść na kompromis, jeśli się kocha.