Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko jaaaaaaa

Jestem sam całe życie, a teraz zobojętniałem na kobiety

Polecane posty

Gość to tylko jaaaaaaa

Będąc samemu całe życie stałem się bardzo obojętny. Właściwie to już nie chce mi się wchodzić w jakiś związek itd. To przez to, że byłem zawsze sam. Sam przez 30 lat. Przez te wszystkie lata wykształciła się we mnie świadomość tego, że zawsze będę sam. Nie potrafię tego wytłumaczyć, ale stałem się obojętny na kobiety. Owszem lubię sobie popatrzeć jak każdy facet, ale do żadnej nie chcę się zbliżyć. Najlepszym przykładem jest ostatnia sytuacja w klubie. Byłem tam ze znajomym. Długo się nie widzieliśmy, chcieliśmy pogadać itd. Tak jakoś się złożyło, że w końcu siedzieliśmy we czwórkę, z dwiema dziewczynami. Gadaliśmy o wszystkim i o niczym itd. Zauważyłem, że jednej z nich wpadłem w oko bo ciągle spoglądała na mnie, wypytywała mnie o różne sprawy itd. Widziałem z jej strony zainteresowanie. Kiedy mieliśmy już wychodzić widziałem, że dziewczyna czeka aż poproszę ją o numer telefonu. Ja oczywiście tego nie zrobiłem. Spytałem tylko czy często bywa w tym lokalu i wyszedłem. Kilka lat temu nie postąpiłbym w ten sposób. Na pewno wziąłbym numer. Tylko, że kilka lat temu bardzo chciałem mieć kogoś, ale życie pisało inny scenariusz. Teraz z mojej strony jest jednak totalna olewka kobiet, totalna obojętność, brak zainteresowania głębszymi relacjami. Czy to możliwe, że ta moja samotność zrobiła ze mnie faceta, któremu już nie zależy na kobietach, nie chce mu się i ma to wszystko gdzieś ?

Mnie się wydaję,że Tobie po prostu jest wygodnie tak jak jest,podświadomie nie chcesz niczego zmienić...mimo,że na pewno chciałbyś spróbować.

Gość co za oszolom
laska byla po prostu mila i ciekawa a ten juz sobie w glowie ubzdzil, ze go do oltarza chce zaciagac :o

Gość to tylko jaaaaaaa
czułem , że ona jest chetna i na mnie leci ale mama mi zabronila sie zadawac z dziewczynami

Gość to tylko jaaaaaaa
dzięki za pomoc , faktycznie te podszywy są podłe.a Ty chcesz mi się oddać ?

Gość a co mialo sie zmienic__
mam podobnie - tyle, ze jestem młodsza, nie każdy musi i nie każdy chce z kimś być, i pomimo tego że nieraz trafiłam na ''ideałów'' i zayebistych facetów to i tak do niczego więcej niż do wolnego związku mnie nie ciągnie i raczej mnie już nie będzie ciągnęło, mam inny pogląd na życie, i wiem, ze miłości nie ma

Gość ona.24
ja tez mam podobnie, jest mi wygodnie i dobrzej samej, przez 7 miesiecy bylam w zwiazku-nie wyszlo , teraz ciesze sie wolnoscia, brakiem zobowiazan i tak mi dobrze, moze po prostu niektorym jest pisane takie zycie?

Gość unicorn_
facet po 30 zmienia się - stabilizuje to czym był wcześniej - jak większość życia byłeś do tej pory sam, to już ten stan się ustabilizował i nie potrzebujesz kobiet - do tego dochodzi to, że czasem faceci po 30ce mniej interesują się już seksem (na pewno mniej niż 20latek) tak więc... takie życie i kolej losu, nie sensu się do niczego zmuszać, jak nie chce ci się tracić energii na umawianie z dziewczyną to nie rób tego, pewnie jeszcze któregoś dnia nabierzesz ochoty

Gość gość
jesteś człowiek nie baba idź dalej swoją drogą

Gość gość
Ja mam mlody wyglad 28 lat mam 43 u mnie jest odwrotnie, o zainteresowan ze strony kobiet.

Gość gość
facet jest potrzebny do zycia i do kase kasy kasyyyyyyyyyyyyyyy kobieta jestem