Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GlidaAsiowa

Od ilu cm wzrostu facet będzie dobrym kochankiem?

Polecane posty

Gość GlidaAsiowa

Cześć Wszystkim! Słyszałam że jak facet jest niski to fizycznie jest beznadziejny. Często objawia się to w sexsie i ponoć aby chłopak dobrze uprawiał sex musi mieć powyżej jakiegoś tam wzrostu. Tak się składa że mam znajomego, ale jest on niski i boję sie że jakbym chciała się z nim związać to mogłyby być problemy w łóżku... :(

Gość AADSFSAF
gdyby cm, graly role to osiol by byl boskim kochankiem:-P

Gość Od 170 cm w górę
Każdy koleś poniżej nie powinien w ogóle mieć kobiety!!!

Gość GlidaAsiowa
aha, dzięki wielkie :) Muszę sprawdzić ile on ma i jeśli będzie miał mniej niż 170 cm to dam se z nim spokój bo to na serio bardzo niski kurdupel jest :( Ja mam 164 cm, ale mam wysokie koleżanki i jakbym miała niskiego chłopaka to z pewnością przestałyby one się ze mną zadawać :(

Gość to tylko jaaaaaaa
od 16 cm

Nie no, w takim razie to koniecznie zwróć uwagę na ten wzrost jeśli koleżanki mają Cię zostawić.............

Gość Kotek001
Tak naprawdę, to zalerzy od kobiety , ile ma w sobie sexapilu , w jakim stopniu jest wstanie rozpalic faceta

Gość Autorka ma sporo racji
Pamiętajcie że ogólnie niski wzrost faceta większość dziewczyn traktuje jako aseksualność, obciach, kicz i dno!! Rzadko się zdarza, aby ładna dorodna kobieta o średnim bądź wysokim wzroście powiedziała jakieś przychylne zdanie o kolesiu co jest niski i ma na przykład 169 cm!! Mi tam osobiście to nie robi, ale jednak nie chciałabym mieć takiego konusa jako chłopaka albo męża, bo to na serio bardzo niski i śmieszny oraz obciachowy wzrost jest :( Dlatego nie dziwię się że jeśli młode dorodne wysokie dziewczyny unikają takich typów i są złe jak ich najlepsza koleżanka zwiąże się z takim kolesiem, który będzie je drażnił swoim żałosnym wzrostem i wyglądem!!

Gość haha ciekawe co na to ..
Ron Jeremy!!!!