Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy raz sama sie upije

Pije dziś ktoś do kompa?:( smutno mi chyba tak zrobie

Polecane posty

Jak w temcie

Gość no to zdrowko
ja będę piła tylko muszę skoczyc do biedro po zgrzewke browarków. Ale mi nie jest smutno po prostu mam ochote, a nie ma z kim sie napic zdrowko;)

Gość tez szukam przystojengoo
Haha ja tez muszę jeszcze iśc do biedry, ale myślę raczej o winie

Gość ioipiopip
Też bym się napiła ale mam dużo roboty

zawsze możesz to zorbic jak już skończysz zastanawiam się o ktorej zacząc co by zbyt szybko nie zasnąc:D

Gość ioipiopip
Nie prędko skończę :O Mam kilka przedmiotów do obrobienia, kilka dni wyjętych z życiorysu :(

ja jutro na 7.30 na uczelnie ale jakoś dam rade, nie chcę siedziec i się dołowac

ja pierwszy raz od jakis 7/8 miesięcy weekend spedzilam w domu no masakra jakas czuje sie jak na jakims odwyku nie przywyklam do siedzenia w domu w weeknd no ale sie tak niestety ulozylo. Zawsze taka zmęczona po weekendzie bylam , no jak sie wraca o 5 albo 6 do domu i wstaje przed 9 ;) najlepsza kumpela u siostry zostala na noc bo tamta ma dziecko i sama byla koledze ukradli samochod wiec nie mial czym przyjechac z drugim sie poklocil wiec z nim nie mogl koles z ktorym sie spotykam w pracy byly tez byl zajety no lipa

siostra cioteczna w szkole dobry kumpel pil gdzies z kolegami ale on nie mieszka w moim miescie wiec tez nie moglam z nim wyjsc

ja raczej jeśli wychodzę na imprezy to w tyg. najczęściej czwartki weekendy spędzałam zawsze w facetem, niestety od miesiąca z nim nie jestem wcześniej jeździłam do domu bo w rodzinnej miejscowości mam znajomych ale mam prawie 300 km więc nie opłaca się jeździ co tydz. i tak siedzę i się nudzę juz drugi dzień