Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna30

Mieszkajac z wrogiem pod jednym dachem! pomocy!!

Polecane posty

Gość smutna30

witam! Od jakis 3 lat mieszkam u mojego chlopaka, ktory mieszka ze swoimi rodzicami ( ale ja bym powiedziala ze to oni mieszkaja u niego). Moj chlopak utrzymuje caly dom, kupuje wszystko od a do z, a jego matka tego nie docenia. Chowa przed nim obiady itp. jednym slowem jest niewdzieczna. Chodzi obgaduje mnie, jest strasznie zlosliwa. Dosłownie nie moge na nia patrzec! Ostatnio nawet sie wyzywalysmy. Ta kobieta jest czarna plama na moim zyciu, doslownie jej nienawidze i nie potrafie sobie poradzic z ta nienawiscia. Nie moge spac nocami bo placze ze zlosci. A powodow tej mojej nienawisci bylo bardzo duzo. Najgorsze jest to ze nie mozemy sie stad wyprowadzic poniewaz moj chlopak wlozyl w ten dom tyle pieniedzy ze nowy by spokojnie postawil a oni sami gdy my sie wyprowadzimy nie beda w stanie go utrzymac. Moze moj prolem wydaje sie maly ale kto wytrzymalby w takiej atmosferze? Nie widze sensu zycia bo ci tydzie moga zyc jeszcze i 30 lat. bije sie ze nic sie nie zmieni i ciagle bede zyla w takich nerwach.

Gość Małgola.
ten twój chłopak to co na to????? ślepy i głuchy?

Gość smutna30
wlasnie w tym problem ze jemu nic nie przeszkadza, czesto sie przez to klocimy:/ mowi zebym to olewala ale ile mozna?

Gość Małgola.
no to coś nie teges:( skoro ma gdzieś twoje uczucia:(

Gość wyprowadzcie sie
to problem zniknie

Gość smutna30
wlasnie o to chodzi ze nie mozemy bo on na serio bardzo duzo kasy wpakowal w ten dom bo myslal ze bedzie ok a tu mieszkac nie mozna . On nie chce zostawic tego domu, oni nie chce sie wyprowadzic a my nie mozemy ich zostawic bo jak to powiedzial moj chlopak ze oni nie sa wstanie sami utrzymac tego domu :( jestem zalamna, nie chce zeby cale zycie moje tak wygladalo, bez prywatnosci w nerwach ;( dom jest wileki a my mamy w sumie jeden pokoj bo oni przebywaja ciagle w innych pomieszczeniach np salonie :( nawet gosci nie moge przyjac nie mowac juz o ugotowaniu w spokoju obiadu bo ciagle ktos "czuwa" przy mnie:(

Gość Małgola.
dom nie jest jego tylko w niego władowal kasę:( mimo to rodzicom trza uświadomić ,że sobie nie poradzą sami więc albo zaczną zachowywac się jak należy albo trafią pod most- i nie przez to ,że wy ich wyrzucice a przez własną głupotę!

Gość Małgola.
wyprowadzcie sie to problem zniknie tak trzeba:( inaczej nie dojdzie do rodziców przykra prawda:(

miałąm tak samo, ale się wyprowadziłam, teraz jest całkiem inaczej, warto zostawić to wszystko i walczyć o swoje szczęście bez teściów

Gość dziewucha bez brzucha
pisałas niedawno,że Twój chłopak pisze z jakimiś laskami z fotki.pl?:D i że nie mieszkacie razem. Coś kręcisz tutaj.

nie czekaj... pisałas coś tam czy powiedziec o romansie komuś tam z przed lat :D sorry. I o szpilkach chyba :D

Gość smutna30
nie nie pisalam, dzisiaj pierwszy raz jestem na forum wiec lepiej sie upewnij a potem pisz ze" cos krece"

Gość smutna30
a tak a tmto pisalam :) dopadlam sie do forum bo nie mam komu sie wygadac :(

I pisalas jeszcze ze masz brzuch z jakas miloscia sprzed lat i nie wiesz jak powiedziec to twojemu nazeczonemu :)

Gość smutna30
poradzcie jak naklanic tesciow do wyprowadzki?

Gość smutna30
dziewucha bez brzucha I pisalas jeszcze ze masz brzuch z jakas miloscia sprzed lat i nie wiesz jak powiedziec to twojemu nazeczonemu niestety nie pisalam tego ;) pomylilas watki albo nie potrafisz czytac tekstu ze zrozumieniem ;)

O 13:18 ktoś się podszył pode mnie:( powiem tak: wyprowadź się od chłopaka i będzie spokój. a szpilki zakładaj i się nie czaj:D podszywy to wredne są na serio:(

Gość smutna30
Kurde dziewczyny ktos sie posluguje moim nikiem bo nie napisalam tego : dziewczyny poradzcie jak wyprowadzic tesciow!!

Ale jesli masz zakladac szpilki, to tylko takie co na Giewoncie :)

Gość smutna30
Do tego mam zboczonego tescia, ktory jak nei ma chlopaka, to rzuca obscenicznymi hasłami w moja strone. Jak to powiedzialam mojemu to powiedzial, ze to jest tylko jego ojciec i on mu nie ma zamiaru zwracac uwagi o takie bzdety.

Gość smutna30
aha dzieki ;) jeszcze nie wiem o co chodzi :) Pracuje i pomagam mu

Gość smutna30
smutna30 Do tego mam zboczonego tescia, ktory jak nei ma chlopaka, to rzuca obscenicznymi hasłami w moja strone. Jak to powiedzialam mojemu to powiedzial, ze to jest tylko jego ojciec i on mu nie ma zamiaru zwracac uwagi o takie bzdety. ale widze jakijsc idiotce lub idiocie nudzi sie ;) to nie ja pisalam ;)

Gość smutna30
Bo tesciu ma problemy ze wzwodem :) To o tekstach to nie ja

Gość smutna30
Ostatnio jak tesciu przegial to bylam bliska placzu, i jakos tak bez zastanowienia pizlam w niego jajkiem. Awantura dwa tygodnie o to była z ich strony.

dobrze zrozumialam, ze to jest dom tesciow, tylko Twoj facet go troche wyremontowal i teraz utrzymuje cala rodzine?

Gość smutna30
Tak, bo tescie na bezrobociu, a on ma u nich dach nad glowa i cala pensje wydaje na nich.

Gość smutna30
dam tesciow ale to byla ruina moj chlopak w remont wlozyl jakies 400 tys, sauna itp i dlatego nie chce sie wyprowadzic a oni tego nie doceniaja ze maja takie zycie na starosc i nam zycie zagtruwaja

Gość sweet dream alabama...
A macie osobne wejscie do domu??macie jedna kuchnie czy dwie???Ja Ci powiem tak, mi siee wydaje , ze on sie boi tego, ze rodzice bez niego sobie nie poradza i napewno sie nie wyprowadzi.