Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tysia7776

czy 9 dni po okresie mogę zajśc w ciąże?

Polecane posty

hej dziewczynki:) mam taki malutki problem a raczej pytanko ..Moje cykle miesiaczkowe sa miedzy 28-30 dni...Dostałam w tym miesiacu 4marca okresik i wpółzylismy z partnerem bez zabezpieczenia i do końca 8 i 9 dnia po..do tego po kilka razy w ciagu dnia? Dzis jest połowa cylku i dziwnie zaczelu mnie piersiatka bolec....???pomocy ...Czy ktoras z Was tak miała?czy zaostane mamusia...ODPISZCZIE...

Gość allinkakk
tak ,jak najbardziej plemniki zyją długo a ty masz krótkie cykle,,zrob jeszcze test ,myslke ze jest duze prawdopodobienstwo..gratuluję

Gość wder
między 9 a 15 dc masz dni płodne tak mniej więcej, plemniki mogą podobno do 72h żyć więc wszystko jest możliwe.

jak najbardziej możesz zajść w ciążę, ale na test jest stanowczo za wcześnie, bo masz dopiero owulację (stąd ta wrażliwość piersi) ;) plemniki potrafią przeżyć w ciele kobiety nawet kilka dni, dlatego szanse masz.

Gość Buziaczel
Cześć. Mam pytanie mój cykl to 28-30 dni miesiączka trwa ok 4do 5 dni. Miesiączka pojawiła się 3 sierpnia A 11 sierpnia kochałam się bez zabezpieczenia czy jest możliwość i prawdopodobieństwo zajścia w ciążę.