Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama mama82

Szczecin - szukam pokoju lub mieszkania do wynajęcia.

Polecane posty

Gość sama mama82

Samotna matka z dwójką dzieci 9 i 5 lat, oraz dziadkiem, który im pomaga, poszukują większego pokoju lub mieszkania w cenie do 1000zł. Oboje pracują, dbają o porządek i mogą pomóc w pracach domowych lub remoncie(dziadek jest budowlańcem). Preferowana lokalizacja, w centrum, w okolicach placu Szarych Szeregów, z uwagi na szkołę i przedszkole dzieci. Będziemy bardzo wdzięczni za wszelką pomoc, ponieważ do końca marca zmuszeni jesteśmy opuścić obecne mieszkanie, pozostałym lokatorom przeszkadza obecność dzieci i nie mamy gdzie pójść. Dzieci są grzeczne, nie malują po ścianach, nauczone są sprzątać po sobie i ogólnie są bardzo samodzielne. Pozdrawiam Telefon: 600139153

Gość sama mama82
podbijam, moze ktos bedzie w stanie pomoc:(

Gość sama mama82
bardzo prosze, zaczynam sie zalamywac, a za tydzien wyladuje z dziecmi na bruku, juz maja kogos na moje miejsce!!! na prawde staram sie cos znalezc, ale jest mi ciezko!!!

Gość kup sobie anonse
i lokalny dziennik - jakis głos czy kurier no przeciez nikt za ciebie nie poszuka!

Gość gtrt
Daj ogłoszenie na Infoludku

Gość gość
Niestety ale nikt za Ciebie nie przeszuka setki ogłoszeń. Możemy tylko podpowiedzieć gdzie szukać. W internecie jest mnóstwo stron z ogłoszeniami, np pomerania.szczecin.pl jest tam sporo ogłoszeń wynajmu mieszkań, także na pewno coś dla siebie i dzieci znajdziesz. Pozdrawiam :)

Gość gość
Przecież ją już dawno z tamtego mieszkania wyrzucili. Jak myślicie - dlaczego? Kolejnych głupich szuka!

Gość gość
Ja przeprowadziłem się z Warszawy do Szczecina. Są zdecydowanie mniejsze koszty życia i prowadzenia firmy. Dodatkowo bliskość morza sprawia, że jestem bardzo zadowolony. Właśnie firma http://www.emkatrans.pl/ organizuje przewóz ostatnich rzeczy. Do końca sierpnia mam nadzieję być w pełni przeprowadzony.

Gość lenka159
Bardzo duży wybór mieszkań w Szczecinie widziałam dzisiaj na http://dom.money.pl/mieszkania/szczecin/ Sama planuję przeprowadzkę do tego miasta bo mam już dość mieszkania z rodzicami w małym miasteczku. Chciałabym założyć własną firmę a tutaj nie mam perspektyw.

Gość gość
Najlepiej szukać przez agencje nieruchomości. :) Ja sama wynajmowałam mieszkanie w Szczecinie i udało im się znaleźć ofertę, która bardzo mi odpowiada. Wynajmowałam przez http://www.city-szczecin.pl/ i super mi się mieszka.

Gość gość
Szkoda trochę się spóźniłaś ja swoją dosyć duźą kawalerkę wynajmuję za 400 zł plus 190 czynsz w centrum.

Gość gość
Szczerze, na przyszłość to w takich sytuacjach najlepszym rozwiazaniem będzie skorzystanie z oferty agencji nieruchomości, która posiada w swojej ofercie z pewnościa tanie mieszkania. Ja szukając nowego lokum korzystałem z http://www.a-b-s.pl/ które w kilka dni pomogło mi znaleźć to czego chciałem.

Gość Vaniret
Czasami na własna rękę cieżko jest coś znaleźć. Dlatego w takich sytuacjach bardzo z pomocą przychodza takie firma jak ta http://www.3katy.pl/ . Zajmują się wyszukiwaniem mieszkań, pomagają też w aspekcie prawnym.

Gość gość
Czasem niestety bardziej opłaca się kupić własne mieszkanie niż płacić komuś czynsz. Można jednak też szukać wynajmu przez biuro. Warto spróbować skorzystać z usług www.multinieruchomosci.pl

Gość gość
dobrze jest się zwrócic o pomoc do profesjonalistow podczas poszukiwania mieszkania na sprzedaz czy wynajem, można się np. skontaktowac z www.jagielska.com.pl i rozeznac ile wynosi prowizja i ceny mieszkan

Gość gość
Jeśli chodzi o biura, to odsyłam - https://tabelaofert.pl/biura Wszystko zależy od tego, czego dokładnie szukacie, jakie macie te oczekiwania, jaki budżet, ale generalnie wybór miejsc biurowych jest naprawdę bardzo duży.

Gość gość
Dużo ofert mieszkań do wynajęcie i nie tylko możesz znaleźć u nich www.inwestor.com.pl . Zwykle są to przyzwoite ceny, musisz sama popatrzeć jakie (i czy są) będą tobie odpowiadać. Ja też szukałam w tym miejscu, całkiem w porządku, był to mój pierwszy raz i nie bardzo wiedziałam jak to działa. W każdym bądź razie wszystko przebiegło sprawnie i bez nerwów, więc polecam : )

Gość Bartosz87
Z mojej strony mogę polecić biuro nieruchomości Fort. Wszystkie formalności związane z kupnem lub wynajęciem mieszkania załatwiają za Ciebie.

Gość OfertyWynajmu
Serwis Ofertywynajmu.pl jest serwisem stworzonym specjalnie dla osób które chcą : łatwo, szybko i sprawnie, oraz bez żmudnych poszukiwań i zbędnych formalności wynająć mieszkanie na terenie Warszawy w dobrej cenie. Każdego dnia wyszukujemy nowych, aktualnych ofert, aby sprostać oczekiwaniom naszych Klientów. Negocjujemy również ceny z właścicielami mieszkań na niższe! Jeżeli masz już dosyć, szukania odpowiedniej oferty dla siebie, bądź po prostu szkoda Ci na to czasu lub brak cierpliwości... Nasz serwis to Państwu ułatwi — skorzystaj z naszych usług, bo czas to pieniądz! Całkowity koszt naszej usługi to jednorazowa opłata 219 zł na 60 dni. W porównaniu do innych biur nieruchomości, nie pobieramy już żadnych dodatkowych ukrytych opłat ani prowizji przy podpisywaniu umowy najmu tak jak to robią inne biura minimum 50% czynszu... Aktywując u nas usługę, usługa jest aktywna do czasu podpisania umowy z właścicielem wybranej oferty (60 dni ). Wtedy możesz się umawiać na spotkania z właścicielami mieszkań z naszej bazy aktualnych i sprawdzonych ofert!

Gość Czupur94
Jak szukacie taniego pokoju to nie polecam pokoju do wynajęcia na Zakolu 57 blisko ale Nie da się tam funkcjonować . Wlascielka Anka kasę chce brać A zachowuje się bezczelnie . Pije alkohol i drze ryja do rana . Jej facet zwykły gnojek Nie umie się zachować kulturalnie . AWANTURY Z 4 W CIĄGU TYGODNIA . imprezy co weekend i chamstwo Plus bzykanie się naprzeciwko pokoju gdzie się wynajmuje .

Gość cdrsa
Myślę że w dzisiejszych czasach nie ma już problemu z wynajmowaniem mieszkań czy pokoju, jest bardzo dużo ofert. Sama szukałam dla siebie pokoju studenckiego w Katowicach i znalazłam ofertę wynajmu na stronie http://kosciuszki33.pl/ . Pokój jest ładny, zadbany a cena najmu jest przystępna. Warto szukać i znaleźć fajne lokum za niewielkie pieniądze.

Gość gość
Jeżeli chcecie wynająć mieszkanie na niedługi okres czasu to skontaktujcie się z firmą www.parkowa13.com Oferują apartamenty do wynajmu na doby. Mają całkiem niezłe ceny.