Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w trudnej chwili będąca

niech mnie ktoś pocieszy, proszę

Polecane posty

zerwalam z chlopakiem, po roku znajomości, jest mi ciężko, dziś mija tydzień. dopada mnie dół, ale siedzę w pracy i nie mogę znowu się rozhisteryzować :o jakieś słowo wsparcia by mi się przydało :(

no to może dobije? będzie prościej :o

Gość dycia33
znajdziesz drugiego chłopaki są jak autobusy zawsze są następne i lepsze modele

idzie wiosna, nie mam z kim nawet wyjść na spacer - no oprócz psa którego mam właśnie do tych celów. ale z psem nie pójdę na piwko, na wycieczkę całodniową czy urlop :o chryste jestem zalamana :o

tak, ja wiem. nosilam się z tym od miesiąca i to zrobilam wreszcie. dobrze zrobilam, wiem. ale co z tego że to wszystko wiem jak to tak cholernie boli i rycze całymi dniami?!

nie licząc tego że mam już 28 lat i teraz wszyscy mi wypominają ze jestem starą panną i juz nikogo nie znajdę bo wszysyc fajni faceci są zajeci :o

Gość huhu has
boze nie masz znajomych? z nimi tez mozna isc na piwo, jechac na wycieczke, poza tym wszyscy faceci sa chuja warci wiec znajdziesz jakiegos przydupasa do towarzystwa jak ci sie nie spodoba to nastepnego i nastepnego.... pfff po jaka cholere sie przywiazywac? zebyb tylko poniewierac soba emocjonalnie? a jebac ich!

no właśnie że nie mam znajomych. polowa wyjechala do UK a druga połowa z domu nie wychodzi bo sie pożenila :o

Gość huhu has
to kurde zaloz tu zaraz topic ze szukasz kolezanki do piwa i zakupow, moze jest jakas kobita ktora ma dosc swojego meza i jego zrzedzenia, siedzenia w domu albo jest sama i tez potrzebuje towarzystwa

Gość maturks4
Pomyśl o powodach, z których się rozstaliście. I dojdź do jedynie słusznego wniosku: o tyle mniej masz powodów do zmartwienia. A "tego kwiatu - pół światu". Chłop na co dzień tylko utrudnia życie

Gość koIo z molo
ło matko nastepna suzkajaca pocieszenia,i tak nadzieje sie na kolejnego kutasa.

Gość huhu has
własnie chłopy to debile, wystarczy sie usmiechnac i juz mysla ze na niego lecisz i masz ochote zeby cie zaruchal, boze no straszni kretyni