Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bodzio335

oral-ostatni raz, potrzeby pomysł!!

Polecane posty

Gość Bodzio335

co jakis czas z moja dziewczyna urozmaicamy sex sexem oralnym - najczesciej wytryskiem na twarz. jednak ona za tym nie za bardzo przepada, dlatego zaproponowala mi ze upije sie i odda sie w 100% na cala noc i bedzie to noc konczaca temat oralnego sexu. Kocham ja i bez problemow sie zgodzilem. Chce jak ajlepiej spozytkowac ten czas dlatego szukam teraz pomyslow na jakies np. scenki (scenariuszy) oraz fajnych finalow pomozcie!!

Gość fane idiote
kazac jej kleknac, niech obciaga. a pozniej odwrocic ja przodem do drzwi balkonowych i zapalic swiatlo :)

Gość biznesswomennnnnnnnnnnnnnnnnnn
zaproś kumpli i sprzedawaj bilety po stówie :D ona i tak nie będzie pamiętała a ty zarobisz na tyle oralów że ho ho i to z różnymi a nie ciągle z jedną i niechętną :D

Gość Glogazu 210
Ewentualnie, zaproś kumpli i wyruchajcie ją w kilku. I nakręć to a potem jej pokaż jak jęczała z rozkoszy

Moze tym razem poprostu zrobcie to odwrotnie ... zamiast ty jej na twarz ona tobie na brzuch ... hafta

Gość Glogazu 210
Autor tematu coś nie zainteresowany

skoro nie chce ciebie lizać to niech tego nie robi. a to nie znaczy że ty też masz jej nie lizać.

Gość Bodzio335
Nie no bez żadnych kolegów, nie tego typu zabawy:) i nie padnie jak kloda, jak sie napije to jest bardzo ale to bardzo pobudzona:D nagrac, oczywiscie ze nagram. czekam na dalsze propozycje a takze pomysl na finaly

Gość Bodzio335
hej pomozcie! piekna kobieta i jest w pelni dostepna (glownie oralnie bo to przeciez ostatnia chwila...)

Gość aśka_joaśka
może polubi bardziej ja lubię obciągać - a finał na twarz - samo zdrowie

Gość ok a co to znaczy ze
'bedzie to noc konczaca temat oralnego sexu' ?????bo jakos nie kumam.. juz nie bedzie ci robic lodow???czy co

Gość ok a co to znaczy ze
elo

Seks oralny nosi tutaj inny wymiar jak widzę :D Sperma na twarz. Fajowo. U mnie w małym kraju zwanym sypialnią seksem oralnym nazywają tubylcy rzecz ustami czyniona, która w 100% orgazm czyni. No ale ja nie z wielkiego świata.