Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markus25waw

hej kobietki moja żonka ma termin w kwietniu i mam pytanie

Polecane posty

Gość markus25waw

moja żonka w kwietniu ma termin porodu i właściwie chciałbym wiedzieć czy wy też macie tak jak ona czyli ... Ostatnio będąc na spacerze nie mogła chodzić ponieważ bardzo bolał ją brzuszek na dole a od kilku dni boli ją jajnik i do tego przeszywający ból z pleców na klatkę piersiową czy to normalne i nie ma powodu do obaw? ? ?

Gość do maja kaja 34
też tak mam, dziecko jest coraz niżej i naciska na miednicę. Pozatym zaczynają się bóle przepowiadające, macie torbę spakowaną? :)

ja też mam takie bóle jak za długo stoje bądź zrobie za długi spacer. Wiem od lekarza, że dziecko już jest nisko i napiera główką. Ja mam zalecenie jak najwięcej leżeć, bo moge nie wytrzymac do terminu...

tak to normalne, ja czuję ból w dole brzucha taki okresowy i dziwne uczucie w nogach jakby drętwiały mi pachwiny

spakujcie torbe:) ja juz jestem po porodzie ale przed porodem tez mialam silne bole w podbrzuszu bo dziecko coraz bardziej napiera:) ale mozna na takie bole wziasc nospe...no chyba ze to juz bole porodowe to nospa nie pomoze hehe...