Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonkaaaa

leki na czerwienienie sie ERYTROFOBIA

Polecane posty

Gość czerwonkaaaa

witam co bierzecie na czerwienienie sie (dekolt, szyja) podszas stresu, zawstydzenia (erytrofobia) mam mozliwosc wystapienia w TV, ale za bardzo sie boje, bo wiem ze bede jak burak. wiem ze sa jakies mocne leki na to jakies beta blokery czy cos, ale nigdy sie tym nie interesowalam boje sie tez co bedzie kiedys na moim weselu... czy ktos cos na to bierze?? jakie sa efekty?? do jakiego lekarza sie udac?? z gory dzieki

Gość czerwonkaaaa
up

Gość zzzzzzzzzzzzzcdsad
niczego nie biore to efekty nerwicy, wiec albo bierzesz cos na uspokojenie albo sie czerwinisz. czasem biore bisocard a czasem propranolol

Gość zzzzzzzzzzzzzcdsad
ahahhah zamotalem, coz bisocard jest dobry ale na to musisz miec recepte

nie nerwicy, a plytkiego unaczynienia ;P tez jestem ciekawa czy jakis silny lek moze pomoc , np na 12 h zeby w ogole sie nie czeriwienić

Gość pewnie ze tak....
smrodek-mylisz pojecia. erytrofobia to fobia spoleczna i mozna ja leczyc.Sa podobno jakies leki (seroxat?)ja tez na to cierpie i dodam,ze jestem juz po weselu ;)

Gość ketchuupa
hmmm erytrofobia to lęk przed czerwieniemniem sie, czyli gdy jestem plytko unaczyniona i sie pod wplywem silnych emocji czeriwnię i mam tego świadomoość - czerwienie sie jeszcze bardziej