Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 45letnifacet

Zakochalem sie w córce faceta który był moim przyjacielem!

Polecane posty

Gość 45letnifacet

Mam 45 lat, zakochałem się w córce swojego o 5 lat starszego przyjaciela. Teraz mam wszystko, pozycje społeczną , własne mieszkanie, ta dziewczyna miałaby przy mnie wszystko. Najwyższy czas bym się ustatkował, miał żonę, dzieci i ta dziewczyna jest mi to w stanie zapewnić. Zresztą ma już synka z poprzedniego związku którego bardzo lubię, wczoraj poszedłem do jej ojca i oświadczyłem się a on nie dał swojego błogosławieństwa tylko kazał mi się wynosić , wyzywając mnie od pedofilów.

Gość to pewnie prowokacja
Ale ja za swoja córkę obiłbym ci ryj.

Gość patiiija
witam wszystkich :) chciałabym polecić wam moi drodzy szkolenia z uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Ja skorzystałam z ich szkolenia w Krakowie i był to kurs dla kobiet o nazwie Alpha Female. Jestem bardzo zadowolona z efektów, prowadzący są wykształceni i profesjonalni, a metody uwodzenia, których nauczają są bardzo skuteczne - wiem, bo wykorzystuję je na co dzień ;) naprawdę warto skorzystać www,wyzszaszkolauwodzenia,pl

Gość wiem, że to prowokacja, ale
Jeśli córka przyjaciela ma skończone 15 lat, to pedofilem nie jesteś i nikt nie może ci nic zrobić. Ja dałabym swoje błogosławieństwo, gdyby moja córka była dorosła.

Gość tiiaaaaaaaaaaaaaaa
no spoko tylko ze.....czy on wie o tym całym zajsciu czy ty sobie to urojiłes w głowie? pytałes ja w ogole o to czy chce z toba rodzine zakładac?

Gość 45letnifacet
Nie prowokacja! Ja kocham tę dziewczyna, myśle o ślubie i potomstwie, niestety mój już były przyjaciel jedyne co w tym przypadku zrobił popatrzył na mnie z nienawiścią, a przecież wiadomo że ja jego córce zapewnie godne i wygodne życie.

Gość tiiaaaaaaaaaaaaaaa
A CZY ONA W OGOLE WIE O TYM????! czy ty sobie cos uroiłes?

Gość 45letnifacet
Powiedziałem jej o tym, ona chce tego samego. Nawet zaproponowałem jej synowi by mówił do mnie tato i mały się zgodził.Oboje pragniemy tego samego i ja i ona, a ojciec powinien uszanowac uczucia córki.

Gość tiiaaaaaaaaaaaaaaa
powinien???? nie powinien...ma prawo do swoich uczuc tak samo jak ona do swoich....koniec

Gość 45letnifacet
A jaką role odgrywają tutaj jego uczucia. Wczoraj powiedziałem mu że ona i tak wprowadzi się do mnie a jeśli będzie nam robił problemu to już nigdy nie zobaczy ani córki ani wnuka.

Gość za taki tekst bym ci wyjebał

Gość jesteś chory zabierasz mu
dziecko :(